Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAX! OTKRIVA

Džeko nadomak Dortmundu: 'Brat Felix Sturm mi bio trening-partner'

\'New Manchester City signing Edin Dzeko (right) and Manchester City Football Administrator Brian Marwood (left) in the stands  Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
03.05.2013.
u 18:53

“Bio sam u Njemačkoj, ali ne na pregovorima s Dortmundom, nego kako bih se sreo s Adnanom Ćatićem, objavio je Džeko.

“Već sam pomalo i umoran od objašnjavanja da je Edin Džeko mlad igrač i da bi za njega bilo dobro da igra u klubu u kojemu će dobivati veću minutažu. U tim godinama najgore je sjediti na klupi, još je mlad, a u Engleskoj klubovi imaju velik izbor igrača i teško se izboriti za poziciju”, kazao je jednom prilikom izbornik BiH Safet Sušić o svom najboljem napadaču, koji se bori za minutužu u Manchester Cityju, ali mu je Mancini daje na kapaljku. Vijest donosi sportski tjednik MAX!

 Ni ovo ljeto neće biti iznimka kada je u pitanju pisanje o Džekinu transferu. Već se spominjao Milan, u koji je otišao njegov nekadašnji suigrač Mario Balotelli.

 – Ode li Cavani, morate dovesti Džeku – poručio je Fabio Cannavaro čelnicima Napolija, a Cavani bi mogao u Manchester City, koji je spreman platiti 60 milijuna funti. Prema pisanju otočkih medija, taj je transfer blizu dogovora. Stoga su šeici Džeki dali slobodne ruke za pregovore. A reprezentativac BiH prvi je put javno naslutio odlazak. Na Twitteru je objavio fotografiju aviona uz koju je pisalo: “Otišao sam”.

 Dok su se svi pitali kamo je Džeko otišao, on je na Facebooku napisao da je trenirao s bratom! A bratom naziva Adnana Ćatića ili Felixa Sturma, svjetskog boksačkog prvaka u srednjoj kategoriji. Trenirali su u Düsseldorfu, udaljenom samo 70-ak kilometara i manje od sat vremena vožnje od Dortmunda.

 “Bio sam u Njemačkoj, ali ne na pregovorima s Dortmundom, nego kako bih se sreo s Adnanom Ćatićem, objavio je Džeko na Facebooku.

 Mnoge je to zagolicalo, pa su neki mediji pisali što i Max! još u veljači, da će Borussia platiti Cityju 30 milijuna eura, Džeki deset, te da je taj transfer gotova stvar. Možda zato nije bio na pregovorima, možda već traži stan u Njemačkoj, gdje je već jednom postao prvak u ligi u koju se obećao vratiti.

 – Najbolje bi bilo da se vrati u Bundesligu. Dok je bio u Njemačkoj, bio je fizički spreman i dominantan. Imali su u Wolfsburgu dobru momčad, ali je i igrao, što je najbitnije. U Engleskoj imate 30 nogometaša i ne znate kada ćete biti u sastavu. Bolje mu je u Njemačkoj – kaže Enver Marić za Džeku. Čini se da se samo čeka objava.

>> Djeca rata: Džeko drhtao zbog bombi, Ibišević zbog gangstera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije