Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjeća se odlično

Duvnjak: Jedva čekam utakmicu sa Srbijom

Hrvatska - Crna Gora
Foto: PIXSELL
1/18
06.01.2018.
u 08:26

"Pripremit ćemo se za tu utakmicu jer nam je važno da Europsko prvenstvo otvorimo pobjedom", dodao je.

Rukometni reprezentativac Domagoj Duvnjak izjavio je nakon prijateljske utakmice protiv Crne Gore u petak splitskoj Spaldium areni kako je to bila dobra proba za našu reprezentaciju uoči Europskog prvenstva te dodao kako je s njegovim koljenom, koje je bilo ozlijeđeno, sada sve u redu.

Duvnjak, koji je proglašen i najboljim igračem utakmice Hrvatska-Crna Gora, rekao je kako su u drugom poluvremenu hrvatski rukometaši bili malo statični u napadu te da ih je Crna Gora pomalo iznenadila svojom obranom 3-3.

Duvnjak je u prvom poluvremenu nakratko izašao iz igre jer je zadobio posjeklinu na ruci, ali nakon utakmice je rekao kako je s rukom sve dobro. Na upit kako se osjeća nakon višemjesečne stanke zbog ozljede koljena odgovorio je da se osjeća dobro. "Svakim danom je sve bolje, dobro treniram i bitno je da je s koljenom sve u redu".

Hrvatska - Crna Gora
1/18

Rekao je kako naši igrači jedva čekaju početak Europskog prvenstva i utakmicu protiv reprezentacije Srbije, koja su "odlična ekipa". 

"Pripremit ćemo se za tu utakmicu jer nam je važno da Europsko prvenstvo otvorimo pobjedom", dodao je.

U Spaladium areni 12. siječnja očekuje i dobru navijačku atmosferu, kakva je bila i na prijateljskoj utakmici protiv Crne Gore. 
"Fenomenalno je kada je na prijateljskoj utakmici dvorana ispunjena navijačima", kazao je Domagoj Duvnjak.

Komentara 5

HI
Hik
08:57 06.01.2018.

Bit ce barem +10 za Neovisnu Hrvatsku.

MA
Marvin
20:56 06.01.2018.

Ko je toliko glupav pa da vjeruje da je to Duvnjak izjavio , da je rekao da jedva ceka da prvenstvo pocne , to mogu vjerovati , jer te pripreme idu svakom na zivce .

Avatar rubinet
rubinet
13:09 06.01.2018.

žao mi je što ovo moram napisati,ali....Vori je prestar ,prespor i nema mjesta u ovoj hrvatskoj vrsti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije