Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimalno u drugi krug

Šego: Priželjkivali smo lakši dvoboj, ali nije lako kada igraju Hrvatska i Srbija

Marin Šego
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
13.01.2020.
u 22:51

Odigrali smo sjajno drugo poluvrijeme na krilima fantastične publike koji nam cijeli turnir daje vjetar u leđa. Ovo nikad u životu nisam doživio - rekao je Mandić

Hrvatska je pobijedila Srbiju (24:21) i s maksimalnim učinkom otišla u drugu rundu natjecanja na Europskom prvenstvu.

Osim Hrvatske u skupini I igrat će i Španjolska, Njemačka, te Bjelorusija. Hrvatska i Španjolska sele u Beč sa po dva boda, dok Njemačka i Bjelorusija kreću s nulom.

>> Hrvati na tribinama sasvim zasjenili Srbe, prekrasna navijačica zapalila atmosferu

Marin Šego
1/13

Hrvatska je nakon prvog poluvremena gubila s 8:10, a onda je u nastavku sve došlo na svoje mjesto. Kapetan Domagoj Duvnjak i vratar marin Šego bili su ključni igrači u tom preokretu.

Šego je izabran za igrača utakmice, ukupno je sakupio 16 obrana.

- Rijeko kad brojim obrane, osim kad imam jednu ili dvije pa onda znam. Na kraju je bila odlična utakmica i odlična atmosfera, navijači su bili sjajni. Na kraju smo odigrali muški i pobijedili Srbiju - rekao je Marin Šego za RTL.

Červar nije uspio odmarati igrače.

- Da, priželjkivali smo laganiju utakmicu, ali nije lako kada igraju Hrvatska i Srbija. Najvažnije da smo na kraju svi živi i zdravi izašli s terena - kazao je Šego.

Koje će pouke izvući?

- Ne možemo ulaziti ni u jednu utakmicu ako ne igramo na sto posto - istaknuo je Marin Šego.

Marin Šego
1/12

I Luka Cindrić je naglasio kako u svaku utakmicu moraš ući maksimalno koncentrirano.

- Nismo ušli u utakmicu onako kako smo htjeli. Mislim da je ovo pokazatelj da ne možemo ući protiv jedne ovakve momčadi s 80 posto, odnosno da nismo potpuno spremni - rekao je Luka Cindrić i dodao:

- Drugo poluvrijeme smo se skupili, Šego je nastavio s dobrim obranama i na kraju smo stigli do pobjede. Bolje da nam se kriza dogodila sada nego kasnije kad ulog bude veći.

David Mandić ističe fantastično drugo poluvrijeme i sjajne navijače.

- Pobijedili smo istim receptom kao i protiv Crne Gore. Prvo poluvrijeme odigrali katastrofalno, a u drugom se probudili. Na poluvremenu u svlačionici smo rekli: 'Hoćemo li igrati ili nećemo?!'. Odigrali smo sjajno drugo poluvrijeme na krilima fantastične publike koji nam cijeli turnir daje vjetar u leđa. Ovo nikad u životu nisam doživio - rekao je Mandić.

Najbolji u hrvatskoj reprezentaciji bili Luka Stepančić i Domagoj Duvnjak s po pet golova.

- Dule je ponovno radio čuda. Nošeni ovom publikom smo igrali sjajno, ne smijem zaboraviti i Marina. Rekli smo u svlačionici da ne znamo kako bismo izašli iz dvorane da smo izgubili da ovim ljudima nismo dali zadovoljstvo ove pobjede - kazao je Stepančić i dodao: 

- Moramo igrati sto posto da bi ostvarili cilj koji imamo. Nije nam se obilo o glavu, ali dobro je upozorenje.

>> Pogledajte kako su hrvatski navijači proslavili pobjedu protiv Srbije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije