Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljušte čestitke

Društvene mreže gore: Luki stižu dirljive poruke iz čitavog svijeta

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/21
03.12.2018.
u 23:15

Od prognanika do osvajača Zlatne lopte. Čudo zvano Luka Modrić - napisao je jedan od korisnika Twittera.

Luka Modrić postao je prvi Hrvat u povijesti koji je osvojio Zlatnu loptu! Svjetski doprvak s Hrvatskom i osvajač Lige prvaka s Realom tako je prekinuo desetogodišnju dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda, a njegovo je imenovanje najboljim nogometašem svijeta izazvalo brojne rekacije na društvenim mrežama.

Luka Modrić
1/12

Većina je korisnika Modriću očekivano od srca čestitala, ali se našlo i nešto ogorčenih.

Nema tu ništa čudno, uostalom, gotovo svi Francuzi su se nadali da će nagrada otići nekome od njihovih reprezentativaca, a djelomice se pobunila i vojska zakletih obožavatelja Ronalda i Messija.

Ipak, nema sumnje da je titula otišla u prave ruke, a otišla je čovjeku koji je prevalio nevjerojatan put. Put od prognanika do igrača koji je napravio prava čuda sa svojim momčadima kao maestro iz sredine terena.

Prisjetili su se toga mnogi korisnici Twittera, a sjetili su se ovom prilikom i koliko su Modrića pojedini novinari osporavali po dolasku u kraljevski klub. Pogledajte u nastavku neke od najboljih objava.

El milagro de Luka Modric #BallonDor pic.twitter.com/NozbbSR5EV

>>> Pogledajte u međuvremenu i video o Lukinoj godini iz snova, kao i što je govorio za Večernji.hr prije deset godina.  

Komentara 12

DU
Deleted user
23:28 03.12.2018.

Kad si prizovem u sjećanje članke i komentare koji su sadržavali otvoreno mržnju prema Modriću (događa se i do danas) samo u ovim novinama dođe mi muka. Luka je demantirao sve te zle spodobe. Znam da sad oni neće odustati. Ali ipak - uzalud vam trud svirači!

JZ
jzadra17
23:23 03.12.2018.

Bravooo Luka!!!Cijela regija je glasovala za Luku sem izkomplesiranih i ljubomornih srba.

NA
navijala
23:45 03.12.2018.

Neka,neka,neka,neka, pati,pati,pati,pati, kome smeta, Lukica je prvak svijeta, zlatni balun doma nosi, Hrvatska se s njim ponosi. Gordo kroči zlatni sine, jer si ponos domovine. Čestitamo svi od srca, jer i tvoje za nas kuca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije