Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modrić najbolji

Luki na Zlatnoj lopti prvi čestitali otac i majka: Ti si genij!

Luka Modrić i otac Stipe
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/5
03.12.2018.
u 22:35

Ovo je godina iz snova! - zaključio je Luka Modrić

Luka Modrić je na veličanstven način zaključio sjajnu godinu. Hrvatski kapetan je na svečanosti u pariškom Grand Palaisu osvojio Zlatnu loptu

- Ovo je više od dječačkog sna, ovo je nagrada svim mojim suigračima, svim mojim trenerima. Kao dječak, želio sam igrati u velikom klubu, a sad sam osvojio Zlatnu loptu. Ovo je nestvarno. Hvala mojoj obitelji što je uz mene - istaknuo je Luka Modrić i dodao:

- Nevjerojatan osjećaj, ne samo zbog dvojice sjajnih nogometaša (Messija i Ronalda) od kojih sam bolji nego zbog svih drugih sjajnih nogometaša poput Griezmanna, Mbappéa i Neymara te sam svjestan da sam ove godine napravio sjajne stvari. Ovo je godina iz snova!

>> Pogledajte video: Modrićeva godina iz snova

Luki su prvi čestitali majka Radojka i otac Stipe.

- Ponosni su i ćaća i mama, svi i cila obitelj se ponosi tobom. Ti si genij! - rekao je otac Stipe u video poruci koja je snimljena ranije.

Modrić je osvajanjem nagrade France Footballa prekinuo deset godina dugu dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

Luka Modrić i otac Stipe
1/12

Na binu je stigao i Realov predsjednik Florentino Perez.

- Ovo je prestižan trofej te je kao takav izazov i cilj Realovim igračima. Drago mi je da imamo još jednu 'kraljevsku' priču sa sretnim završetkom - rekao je Perez.

Ključne riječi

Komentara 33

AO
ante.oreskovic75
22:41 03.12.2018.

HVALA LUKA!

NO
Norway
22:38 03.12.2018.

Volimo te

DO
dom7
22:47 03.12.2018.

Svaka čast MAESTRO!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije