Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lobira za hrvata

Drugi čovjek Uefe želi Nenada Bjelicu na kormilu ugledne europske reprezentacije

Trener Osijeka Nenad Bjelica održao je konferenciju za medije nakon utakmice protiv Dinama
Goran Stanzl/PIXSELL
11.01.2023.
u 13:42

Nenad Bjelica je u karijeri vodio Lech iz Poznana te je tamošnja javnost upoznata s kvalitetama legende Osijeka

Nenad Bjelica je već neko vrijeme bez posla nakon što se razišao s upravom Osijeka u poprilično lošoj atmosferi, neko vrijeme se spekuliralo kako će otići u talijansku Serie B. Ipak. izglednije je da preuzme poljsku nogometnu reprezentaciju nakon što su odlučili promijeniti izbornika ispadanja u osmini finala na svjetskom prvenstvu u Kataru

Poljska je izgubila u osmini finala SP-a u Katru s 1-3 od Francuske koja je kasnije igrala u finalu. Predsjednik PZPN-a Cezary Kulesza je zahvalio Michniewiczu na 11 mjeseci izborničkog mandata. Kao jedan od kandidata za novog izbornika poljski mediji ističu i Nenada Bjelicu. Imena koja se još spominju su Paulo Bento, Claudio Ranieri, Andrij Ševčenko, Maciej Skorża i Steven Gerrard.

Legenda poljskog nogometa Zbigniew Boniek otvoreno apelira na dolazak ponajboljeg hrvatskog trenera, na svom Twitter profilu je objavio: "NB" između zastava Poljske. Javnost je to protumačila da je Bjelica njemu najpoželjniji izbor. Ne treba ni napominjati kako bivši predsjednik poljskog nogometnog saveza i izbornik Poljske ima svoj renome i da njegovo mišljenje puno znači.

Boniek je u karijeri nastupao za talijanske velikane Juventus i Romu, član je kuće slavnih talijanskog nogometa i obnaša funkciju potpredsjednika Uefe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije