Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije zadovoljan

Drogba: Real nam je očitao nogometnu lekciju

Real Madrid Galatasaray (1)
Reuters/Pixsell
04.04.2013.
u 09:20

- Galatasaray ima mladu momčad u kojoj još igraju igrači koji su tek nedavno stigli u klub. Ima mjesta za napredak

Madridski Real nakon sinoćnje pobjede od 3:0 protiv Galatasaraya mirno može putovati na uzvrat, gotovo pa je osigurao prolaz u polufinale Lige prvaka. Madridski klub za tursku je momčad očito bio prevelik zalogaj.

- Bili smo slabiji od Reala, to se vidjelo. Dobili smo lekciju od njih i sada moramo izvući pouku iz toga. Galatasaray ima mladu momčad u kojoj još igraju igrači koji su tek nedavno stigli u klub. Ima mjesta za napredak, a vjerujem da ćemo to pokazati upravo u Istanbulu. Zaostatak je velik, ali nećemo se predati. Uz fanatičnu publiku svašta se može dogoditi. Iako, nije realmo očekivati da ćemo učiniti potpuni preokret - rekao je Didier Drogba.

>>>Mourinho: Ma kakvo polufinale? Ništa još nije gotovo!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije