Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na putu u Milano

Drama na nebu: zvezdašima se iznad Banja Luke pokvario zrakoplov

05.12.2019.
u 08:23

Bilo je to neugodno iskustvo za Zvezdine košarkaše, koji su u drugom pokušaju sretno stigli u Milano gdje večeras igraju euroligašku utakmicu

Zvezdini košarkaši proživjeli su sinoć pravu dramu na nebu. Naime, na letu za Milano pokvario se zrakoplov te se vratio u Beograd, piše Kurir.rs.

Zrakoplov s košarkašima i stručnim vodstvom Crvene zvezde već je pri polijetanju kasnio 15 minuta, a iznad Banja Luke je ustanovljen kvar, te se vratio u beogradsku zračnu luku.

1/7

Bilo je to neugodno iskustvo za Zvezdine košarkaše, koji su u drugom pokušaju sretno stigli u Milano gdje večeras igraju euroligašku utakmicu.

Nakon 11 utakmica Milano ima omjer 7-4, a Crvena zvezda 4-7.

>> Pogledajte kakvim se poslom bavi košarkaš Hermes Analitice

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Kolibri
09:48 05.12.2019.

Eh da je roknuo, dvostruka korist!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije