Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREOKRET!

Ekskluzivno doznajemo: Predsjednik Burnleyja došao je u Zagreb po Oršića!

Zagreb: Okupili se igrači Dinama uoči početka zimskih priprema, Bočkaj i natpisom na majici potvrdio da mu je drago što je dio plave momčadi
Emica Elvedji/PIXSELL
28.01.2022.
u 17:30

“Oršićev prelazak u Burnley samo što nije i formalno obavljen. Preostalo je još tek da se hrvatskom nogometašu odobri engleska radna dozvola”, piše Alan Nixon, novinar The Suna, iako su iz Dinama javljali da neće biti tako.

Iz vrlo provjerenih izvora potvrđeno nam je da je predsjednik engleskog prvoligaša Burnleyja Alan Pace trenutno u Zagrebu na pregovorima oko transfera Mislava Oršića!

Burnley je izrazito zainteresiran za Oršića u borbi za ostanak u Premiershipu i lijevo krilo Dinama i hrvatske reprezentacije im je prva želja na listi ovog zimskog prijelaznog roka.

Već je danas u engleskim medijima posvuda izašla informacija da su Burnley i Dinamo pri kraju dogovora.

“Oršićev prelazak u Burnley samo što nije i formalno obavljen. Preostalo je još tek da se hrvatskom nogometašu odobri engleska radna dozvola”, pisao je danas ranije Alan Nixon, novinar The Suna, iako su iz Dinama javljali da neće biti tako.

Cifre koje se konstantno vrte u nekim internim nogometnim krugovima su za Oršićev odlazak između 10 i 12 milijuna eura.

Komentara 6

AL
alzamalo
19:45 28.01.2022.

Orsa idi uzmi paricu vrati se za 2,3 godine legendo nasa..SRETNO

ST
stefj
18:10 28.01.2022.

Da, to je ta nemoralna ponuda... Dinamo nema kvalitetnu zamjenu za Oršića, Menalo mu nije niti blizu, Špikić još manje, a Bočkaj je drugi tip igrača... Na posudbi su Atiemwen koji nije nešto, Čuže i Marin koji se čine bolji na drugim pozicijama... Bit će napeto, Rijeka i Osijek su blizu...

TA
Tajg
19:08 28.01.2022.

Za volovima ili konjskom upregom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije