Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUKLA LJUBAV

Došao je kraj, razvodi se najpoznatiji nogometni par, Wandi je 'prekipilo'

Twitter
04.08.2022.
u 18:10

Čini se da je Wandi dosta svega i planira se rastati od poznatog nogometaša.

Slavni bračni par izgleda nije uspio spasiti brak, Mauro Icardi i njegova supruga Wanda Nara trebali bi se uskoro razvesti. Svjetski mediji bruje o tome da je njihov odnos nepovratno narušen nakon što se saznalo kako nestašni argentinski nogometaš ima ljubavnicu, glumicu Mariju Suarez.

Wanda je ipak uspjela oprostiti nevjeru svom suprugu, jedno vrijeme su živjeli u idiličnim odnosima i uživali u životu. Međutim, argentinski mediji tvrde da su došli do snimke prema kojoj se Wanda planira razvesti od Icardija.

 

 

- Karmen, došla sam u Argentinu da završim razvod s Maurom. Ostat ću još nekoliko dana i onda ću se vratiti i donijeti ti sve što ti treba. Organiziram sve za razvod, ne mogu više izdržati - govori glas u audiozapisu za kojeg mnogi tvrde da je riječ o Wandi, a poruku je poslala ženi koja je radila za nju dok su živjeli u Milanu.

Da očito puno stvari u njihovom braku ne valja, dala je do znanja i sama Wanda koja je opet maknula prezime Icardi na svome Instagram profilu, a prije nekoliko dana šokirala je sve kada je na jednom koncertu nepoznatom muškarcu dopustila da joj ljubi grudi.

>> Shaquille O'Neal nastupio kao DJ na Krku, a pridružio mu se i Dončić: "Svi sa ovog područja odlični su strijelci"

 

Ključne riječi

Komentara 2

FO
forfun
19:55 04.08.2022.

Dosta ma obešene zizeke

ZA
zagi101
19:29 04.08.2022.

najpoznatiji????? prvi put čujem za njih!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije