Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAKAVICA OD 2019.

FOTO Wanda na sudu tvrdi: Nisam bila s Brozovićem, a zbog te laži sam imala probleme

Foto: Instagram/Pixsell
1/14
28.04.2022.
u 19:38

"Mauro je bio prisiljen promijeniti klub. Inter ga je opteretio, tražili su da promijeni agenta, uzeli mu kapetansku vrpcu... Nije to bilo zbog njegovih nastupa na terenu, nego zbog ovog skandala. Taj članak je stvorio jaz između Icardija, kluba, navijača i agenta", pojašnjavala je Wanda na sudu, a na sljedećem ročištu, 25. svibnja trebao bi se pojaviti i sam Brozović

"Mauro Icardi bio je primoran napustiti Inter nakon objavljenih laži da sam ja u vezi s njegovim suigračem Marcelom Brozovićem", rekla je Wanda Nara, supruga i menadžerica nogometaša PSG-a, na suđenju novinaru Fabriziju Coroni, bivšem mužu nekadašnje hrvatske manekenke Nine Morić. 

Naime, Corona je 2019. godine objavio je da Wanda vara Icardija s hrvatskim reprezentativcem. 

"Nikad nisam bila u vezi s Brozovićem. Nikom nije jasno odakle ta lažna priča. Nisam nikad imala broj telefona Marcela Brozovića, nismo se ni družili. Petero djece išlo nam je u školu u tim trenucima, a onda su počeli problemi s klubom i navijačima. Mi smo tradicionalna obitelj i to nam je donijelo ogromne probleme.  I unutar obitelji i izvan nje. Djecu su mi maltretirali u školi, stvoreni su problemi i mom suprugu i meni, koja sam mu agentica. Ništa u toj priči nije bilo istinito", pišu talijanski mediji.

"Mauro je bio prisiljen promijeniti klub. Inter ga je opteretio, tražili su da promijeni agenta, uzeli mu kapetansku vrpcu... Nije to bilo zbog njegovih nastupa na terenu, nego zbog ovog skandala. Taj članak je stvorio jaz između Icardija, kluba, navijača i agenta", pojašnjavala je Wanda na sudu, a na sljedećem ročištu, 25. svibnja trebao bi se pojaviti i sam Brozović.

Dodajmo, on je također tužio novinare, a na sudu će mu jedan od svjedoka biti i Ivan Perišić.

>> Proslava nakon svečane promocije knjige o Zeki:

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
12:36 29.04.2022.

sa Brozovićem, hahaha...on nije baš pametan ali je zato ružan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije