Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EGZOTIČNO

FOTO Oprostila suprugu preljub, a onda sve zapanjila pripijenim kostimom

instagram
31.10.2021.
u 14:37

Sada je pred Noć vještica pokazala svoj kostim, a to je bio jedan ženstveni, pripijeni leopard kombinezon. Zbog toga je zaradila brojne pozitivne komentare

Nedavno su nakon sedam godina braka nogometaš PSG-a Mauro Icardi i njegova menadžerica Wanda Nara potpisali papire za razvod. Ljubavi je presudila njegova afera s argentinskom glumicom Marijom Eugenijom Suarez, a sve je u javnost zapravo pustila sama Wanda.  'Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku*ke', napisala je Wanda prilično ljutito na Instagram Storyju, a potom i otpratila Icardija s društvenih mreža. Uslijedilo je javno prepucavanje, a čak je i PSG Icardiju dao nekoliko slobodnih dana dok ne riješi privatnu situaciju koja je završila neočekivanim preokretom. Naime, Wanda je na svom Instagramu otkrila kako se par pomirio i to nedugo nakon što su službeno okončali svoj brak. 

"Fotografije koje sam objavljivala posljednjih mjeseci pokazuju koliko smo bili dobri i sretni. Jako me povrijedilo to što se dogodilo. Svaki dan sam tražila od Maura razvod. Kad je shvatio da nema povratka, rekao mi je da ne možemo ovako nastaviti. Shvatio je da, ako je rastanak jedini način da prekinemo toliku bol, onda to trebamo učiniti. Otišli smo do odvjetnika. Za dva dana Mauro je prihvatio sve uvjete i potpisali smo ugovor. Sutradan mi je napisao pismo kakvo mi nitko nikada nije napisao: 'Sve sam ti dao i ti imaš sve, nadam se da možeš biti sretna jer bi me to usrećilo.' I tu sam nešto shvatila: I da imam sve, nemam ništa ako nisam s njim. Sigurna sam da će nas ovaj loš period kroz koji prolazimo ojačati kao par i kao obitelj.

Sada je pred Noć vještica pokazala svoj kostim, a to je bio jedan ženstveni, pripijeni leopard kombinezon. Zbog toga je zaradila brojne pozitivne komentare.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
17:16 31.10.2021.

Maco...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije