Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDINI U EUROPI

Evo gdje večeras gledati Dinamo i što mu je potrebno za prolaz

Zagreb: Dinamo i Wolfsberger susreli se u 3. kolu Europske lige
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
03.12.2020.
u 09:43

Vjerovali ili ne, Dinamo je jedina momčad od njih 80 u skupinama Lige prvaka i Europske lige koja dosad nije primila pogodak, pa i to ohrabruje uoči večerašnjeg susreta

Dinamo se uoči posljednja dva kola Europske lige nalazi u sjajnoj situaciji i prolazak u nastavak natjecanja može mu osigurati već i bod budući da se tijekom natjecanja po skupinama najprije gleda međusobni omjer, a tek zatim gol-razlika (i tu odlično stoji!)

Dakle, Modrima zapravo u Nizozemskoj sve odgovara osim poraza, a pođe li nešto eventualno po zlu, postoji i rezervno rješenje, a kaže da bi za hrvatskog prvaka bilo idealno kada bi drugi ogled u skupini bio zaključen remijem.

CSKA večeras u Moskvi dočekuje Wolfsberger i mora ići po pobjedu, no uspiju li Austrijanci izvući neriješeno, Dinamo će praktički i na taj način dovršiti posao.

– Želimo tri boda i plasman dalje. Čekamo utakmicu u sjajnom raspoloženju i sa zdravim igračima. Spreman je i Gavranović, tako da očekujem dobru igru. Znam da suparniku nedostaje nekoliko igrača, ali ima dobre zamjene. Moramo se koncentrirati na naše zadatke, uz uvažavanje suparnika.

Moramo biti kompaktni, blizu suparničkim igračima, dobri u tranziciji i trebamo bolje iskoristiti prilike nego što smo to radili u Austriji. Jesmo postigli tri pogotka, ali prije smo trebali odlučiti susret – istaknuo je trener hrvatskog prvaka Zoran Mamić.

Vjerovali ili ne, Dinamo je jedina momčad od njih 80 u skupinama Lige prvaka i Europske lige koja dosad nije primila pogodak, pa i to ohrabruje uoči večerašnjeg susreta.

Dvoboj protiv Feyenoorda počinje u 18:55, a hrvatski gledatelji moći će ga pratiti na Arena Sport 3. Tko ima mogućnosti, utakmicu će moći gledati i na Arena Sport (Srbija), CMore (Finska), Digi Sport 3 (Mađarska), Fox Sports (Nizozemska), Polsat Sport Premium 6, RMC Sport.

Komentara 14

LU
Ludwik
10:06 03.12.2020.

Da smo se na vrijeme riješili komunističkih protuha, danas bi Hrvatska u gospodarstvu bila uspješna kao u nogometu....

ZO
zoranos
11:20 03.12.2020.

A niste stavili SLO 2 i TV Maribor koji će isto prenašati Dinamo i to na BESPLATNOJ TV stanici hahahahah!

DH
dalibor.hren
17:06 03.12.2020.

Šteta što ne igra Đoković: gledali bismo uživo i odmah snimku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije