Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzbuna među Đokovićima

Đokovićevu šogoricu napali zbog gubitka kilograma: Otkrila da se suočava s autoimunom bolesti

Beograd: Đorđe Đoković i Saška Veselinov s psićem na ždrijebu za ATP turnir
Foto: Milan Maricic/ATA Images/PIXSELL
1/4
25.05.2023.
u 13:06

"Ne bih pisala opširnije, niti sam trenutno raspoložena za takve teme, pokušavam izvući najbolje iz situacije! Sram vas bilo", reagirala je žustro na negativne komentare svojih pratitelja Saška Veselinov Đoković

Šogorica srpskog tenisača Novaka Đokovića, Saška Veselinov Đoković, prije dva mjeseca je sa svojim suprugom Đorđem Đokovićem dobila sina. Zatim je otkrila kako je za dva mjeseca izgubila 21 kilogram. Obožavatelji su se odmah krenuli komentari o uzroku takve drastične promjene, a ona im je otkrila što je u pitanju.

"Kako je uspjela dobiti 21 kilogram uz vegetarijansku ishranu? Naime, kao što sam vam i pisala, 15 kilograma sam odmah izgubila i to stanje me je navelo da zakažem preglede i ustanovim gdje leži problem, imajući u vidu da sam i prije trudnoće imala često problem sa zadržavanjem vode", napisala je na Instagramu.

GALERIJA Đoković se svađao s Ivaniševićem i pokazivao da je nula. Dobio je žestok odgovor od Gorana

Beograd: Đorđe Đoković i Saška Veselinov s psićem na ždrijebu za ATP turnir
1/8

Putem Instagrama objavila je "story" i otkrila je s kojim se zdravstvenim problemom suočava. "Nije me bilo nekoliko dana jer sam saznala da imam autoimunu bolest, poznatiju kao "Hashimoto". U pitanju je usporeni rad štitne žlijezde", objasnila je pa nastavila.

VEZANI ČLANCI:

"Ne bih pisala opširnije, niti sam trenutno raspoložena za takve teme, pokušavam izvući najbolje iz situacije! Sram vas bilo", stoji u objavi na njenom Instagram profilu.

VIDEO: Đoković pričao o ratu: 'Vidio sam dva rata. Vidio sam patnju svoje obitelji i siromaštvo svoje zemlje'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije