Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZI HRVATA

Kraj za Mektića i Pavića u Ženevi, Gojo ispao u kvalifikacijama za Roland Garros

Ništa od finala Davis Cupa: Australija slavila u trileru protiv Hrvatske
Sanjin Strukic/PIXSELL
24.05.2023.
u 15:44

Gojo je servirao osam aseva, a Tabilo četiri, no hrvatski je tenisač napravio čak 35 neprisiljenih pogrešaka, a suparnik 19

Hrvatski teniski par Nikola Mektić i Mate Pavić zaustavljeni su u četvrtfinalu teniskog turnira u Ženevi gdje je sa 6-4, 6-3 bolja od njih bila talijansko-francuska kombinacija Simone Bolelli i Fabrice Martin. 

U meču koji je trajao sat vremena i pet minuta Mektić i Pavić su tri puta gubili svoj servis, jednom u prvom setu i dva puta u drugom. Oni su imali dva puta priliku uzeti servis Bolelliju i Martinu, ali nisu uspjeli.

VEZANI ČLANCI:

Hrvatski tenisač Borna Gojo (ATP-103.) zaustavljen je u srijedu u polufinalu kvalifikacija za Roland Garros. Bolji od njega je nakon dva sata i šest minuta sa 7-6(2), 7-5(4) bio Čileanac Alejandro Tabilo (ATP-152).

Gojo je servirao osam aseva, a Tabilo četiri, no hrvatski je tenisač napravio čak 35 neprisiljenih pogrešaka, a suparnik 19. Koliko je meč bio izjednačen govori činjenica da su oba tenisača samo jednom izgubila svoj servis.  Iako je imao devet prilika za uzeti servis Čileancu Gojo je iskoristio samo jednu. Svoj je servis također izgubio jednom. 

Danas poslijepodne u kvalifikacijama za drugi grand slam turnir sezone igra Petra Marčinko.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije