Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADRIA TOUR

Đoković se javio u televizijski program: Dogodila se najgora moguća stvar!

23.06.2020.
u 12:18

Ovaj scenarij je bio najgori mogući. Sve smo napravili da se zaštitimo, proveli smo sve mjere - poručio je Đorđe Đoković

Nakon šokantong završetka Adria Toura na kojem su pozitivni na koronavirus bili tenisači Grigor Dimitrov i naš Borna Ćorić te još dva trenera, situaciju je komentirao i brat Novaka Đokovića, Đorđe. 

 - Imali smo situaciju s Dimitrovim. Jako sam bio pogođen viješću da je Borna Ćorić, moj prijatelj iz djetinjstva, zaražen korona virusom. Kada je Dimitrov objavio da je pozitivan, moj je stav bio da se finale otkaže. Grigor je prije Beograda i Zadra bio u Sofiji. Mi smo svima iz organizacije rekli da ako osjete bilo kakve simptome, da nam prijave. Ivanišević je u četvrtak imao temperaturu, ali je bio negativan na testu. Jučer se opet testirao i opet je bio negativan - rekao je za TV Prvu te dodao kako se Dimitrov žalio samo na bol u laktu.

- Mi nismo imali informaciju od Grigora da se osjeća loše, da ima simptome. On je prijavio ozljedu lakta. Da smo imali bilo kakve indikacije od Grigora, on bi se testirao. Od njega nismo imali takvu informaciju. On nije pokazivao bilo kakve znake malaksalosti i da je pod temperaturom. Tražio je samo pomoć fizioterapeuta - otkriva Đorđe Đoković koji je rekao kako, po zakonu, nisu bili obavezni na testiranje prije samog turnira. 

- Bilo je samo po potrebi. Kako zakon nalaže, tako smo postupali. Jedino je Dominic Thiem imao obavezu da se testira prije dolaska. Nikoga nismo primoravali, bilo je preporučeno. Oni se nisu htjeli testirati dok se ne pojave simptomi. Novak nije imao obavezu da se testira u Hrvatskoj.Otiša je u Beograd gdje se odmah testirao. Sve je bilo po zakonu i po instrukcijama epidemiologa - dodaje Đoković koji je rekao kako je sve trebalo proći u humanitarnom duhu, ali da se dogodilo najgore.

- Ovaj scenarij je bio najgori mogući. Sve smo napravili da se zaštitimo, proveli smo sve mjere - poručio je. 

>>> Pogledajte kako su se provodili Ivanišević i Ćorić u Zadru

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
13:01 23.06.2020.

A šta da je netko umro.Kako bi to nazvali.Ovo više nije normalno.

TO
tomislav10
13:54 23.06.2020.

Niste poduzeli sve mjere. Za početak, nitko od tenisača i pratećeg osoblja nije testiran, da je, ovo se ne bi dogodilo.

DO
Domumom
13:44 23.06.2020.

Đođo hvala ti na brizi i podršci, Slijedeći tour adrija-beograd može u areni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije