Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTREBAN POTEZ

Dinamo tužio Genou i Romu jer im nisu dali novac za Vrsaljka i Jedvaja!

Šime Vrsaljko
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
22.08.2014.
u 17:45

Kao najveći problem nameće se Genoa koja za transfer Šime Vrsaljka nije hrvatskom prvaku još uplatila ni kune.

Dinamo se, sasvim neočekivano, našao u novim financijskim poteškoćama. Ne, Dinamu ne gori pod nogama, ali su se čelnici hrvatskog prvaka prilično naljutili na Talijane.

Proteklih godina modri su odradili nekoliko uspješnih transfera (Kovačić, Jedvaj i Vrsaljko) s talijanskim prvoligašima koje je očito zahvatila velika financijska kriza. Naime, sva tri kluba ne izvršavaju redovito svoje ugovorne obveze te danas modrima duguju golem novac.

Kao najveći problem nameće se Genoa koja za transfer Šime Vrsaljka nije hrvatskom prvaku još uplatila ni kune. Čelnici Genoe ne odgovaraju ni na pozive, pa se Dinamo morao zaštiti pravnim putem. Šime Vrsaljko prošloga je ljeta u transferu vrijednom pet milijuna eura Maksimir zamijenio Genoom, a već ovoga ljeta reprezentativni branič "produžio" je u Sassuolo.

Genoa je zbog financijske krize bila prisiljena prodati Vrsaljka, a za njega je inkasirala 7,5 milijuna eura. No, Genoa i dalje nije Dinamu ništa platila za Vrsaljka.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> FIFA obezvrijedila Mamićev ugovor, Murić je i službeno igrač Ajaxa!

Komentara 1

MI
mirsaanjac
18:49 22.08.2014.

No, Genoa i dalje nije Dinamu nije ništa platila za Vrsaljka. >>>> Nesto slicno kao Hajduk Sibeniku za Rukavinu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije