Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme

Dinamo još traži suparnike za prijateljske utakmice

Dinamo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/13
22.06.2017.
u 12:47

Za vrijeme tih priprema u Murskoj Soboti odigrat će četiri utakmice. Zanimljivo, još se ne znaju svi suparnici, zna se da će 1. srpnja igrati s domaćom Murom, a 8. srpnja, dan prije povratka u Zagreb, s češkom momčadi – Slovačko

Prvog dana ljeta nogometaši Dinama krenuli su u nove pripreme. U srijedu i danas ujutro imali su testiranja, poslije podne treninge, a već u petak kreću u Moravske Toplice na osnovni dio priprema.

U Sloveniji će ostati do 9. srpnja (već 15. srpnja im počinje prvenstvo utakmicom s Istrom u Puli). Za vrijeme tih priprema u Murskoj Soboti odigrat će četiri utakmice. Zanimljivo, još se ne znaju svi suparnici, zna se da će 1. srpnja igrati s domaćom Murom, a 8. srpnja, dan prije povratka u Zagreb, s češkom momčadi – Slovačko.

U planu su još dvije utakmice, termini bi trebali biti 4. i 7. srpnja, ali suparnici su zasad nepoznanica. Jučer je čak bilo teško zaključiti koliko će igrača i koji će igrači na pripreme u Sloveniju. Tijekom dana dolazile su razne informacije, valjda još i Petev važe koga će povesti, a koga neće.

Dinamo kao da tu još luta. U redu, možda je malo sve poremetio razlaz sa sportskim direktorom koji je možda imao neke svoje ideje, pa klupska politika koja ima svoje vizije, sve to treba uskladiti s vizijom trenera. Kako bilo, s Dinamom više nisu Machado, Goncalo, Lovren, Šitum i Soldo, na odlasku su Schildenfeld i Karimi, upitan je Cekici, Perić je još ozlijeđen i možda se priključi u Sloveniji.

Novi su tek dečki s posudbe koji se vraćaju, Rrahmani je svoje odradio u Lokomotivi i u kadru je Ivajla Peteva, a očito će i Junior Fernandes u nedostatku ponudu ili nove posudbe u kojoj bi netko preuzeo njegovu plaću od 900.000 eura godišnje, biti u ljubavi s bugarskim trenerom.

Barem dok ne pukne. Prvog dana na igralištu Hitrec-Kacian trčali su i razgibavali se: Livaković, Zagorac, Mikulić, Rrahmani, Sigali, Benković, Lešković, Sosa, Matel, Stojanović, Antolić, Gojak, Pavičić, Moro, Ćorić, Knežević, Olmo, Fiolić, Guilherme, Hodžić, Henriquez i Fernandes.

Komentara 3

DA
DarthVader
18:49 22.06.2017.

seres

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:10 22.06.2017.

jel petina veća od četvrtine haha?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:11 22.06.2017.

Mogli bi sa Obilicem ili sa FK Palilulac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije