Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv Rabotničkog

Hrvatski prvak pobjedom započeo pripreme, Heber debitirao golom

Rijeka - Cibalia
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
21.06.2017.
u 20:00

Sljedeću utakmicu na pripremama Riječani igraju protiv Triglava u Kranju, na maloj fešti, budući da je taj klub izborio status prvoligaša.

Ako se po jutru sezona poznaje, Rijeka će i u novoj sezoni pobjeđivati, ali je čeka i prolom oblaka. Prvu pripremnu utakmicu, prvu nakon osvajanja dvostruke krune i prvu nakon odlaska najboljeg igrača Franka Andrijaševića hrvatski prvak odigrao je u Kranjskoj Gori protiv makedonskog prvoligaša Rabotničkog

Pobjedom 2:0 otvoren je niz provjera do početka sezone i prve kvalifikacijske utakmice za Ligu prvaka, a pogotke su postigli Matei i Heber koji su ušli u igru na poluvremenu. Brazilac je samo potvrdio ono što smo znali, da će biti pravo pojačanje za nejefikasniju hrvatsku momčad u prošloj sezoni, no koja je ostala bez dva odlična ofenzivca, Andrijaševića i Bezjaka. Majstorskim pogotkom najavio je da mu neće trebati previše da bi se uklopio u dobro uhodani stroj pred kojim su novi, veliki izazovi.

Uz Hebera od novopridošlih igrača nastupio je još samo Punčec. Tomislav Gomelt je ozlijeđen, a Damjan Đoković je tek stigao, pa će biti prilike. Sljedeću utakmicu na pripremama Riječani igraju protiv Triglava u Kranju, na maloj fešti, budući da je taj klub izborio status prvoligaša. 

Trener Matjaž Kek u prvom je poluvremenu izveo postavu: Sluga – Martić, Elez, Župarić, Zuta – Mišić, Maleš – Vešović, Gorgon, Črnic – Gavranović. U nastavku su još ušli Prskalo, Ristovski, Šofranac, Ajayi, Matei, Heber, Bradarić, Matić, Punčec i Čeliković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije