Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Dinamo pregovara s igračem iz Turske, mladi Hrvat dobio ponude Benfice i francuskog hita

Filip Krovinović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
02.06.2017.
u 21:40

Filip Krovinović imao je odličnu sezonu pa ne čudi veliki interes za njega.

Nakon što je ostao bez trofeja ove sezone, Dinamo je krenuo u potragu za pojačanjima. Turski mediji tako donose informaciju kako plavi pregovaraju sa Sambom Sowom, 28-godišnjim reprezentativcem Malija koji igra na poziciji defenzivnog veznog.

Sow je trenutno igrač turskog prvoligaša Kayserispora s kojim mu ove godine istječe ugovor. Tijekom karijere još je nastupao za Lens i Karabükspor. Četiri puta je s Malijem nastupio i na Afričkom kupu nacija te dvaput osvojio broncu.

Turci dodaju i kako je Sow već bio na pregovorima u Hrvatskoj. A navodno su zapeli na godišnjim primanjima igrača, piše Goal.

Prema Transfermarktu vrijednost mu je milijun eura.

A Filip Krovinović, 21-godišnji veznjak koji je dvije godine proveo u mlađim Dinamovim selekcijama nakon čega je prešao u Zagreb, dobio je ponude portugalskog velikana Benfice i ovosezonskog hita francuskog prvenstva Nice. Benfica je ponudila između 3 i 4 milijuna eura dok je iznos francuskog kluba bio nešto manji, pišu portugalski mediji.

Navodno je za veznjaka Rio Avea jako zainteresiran još jedan klub iz vrha portugalskog nogometa - Sporting Lisabon.

Ne čudi veliki interes za Krovinovića jer imao je odličnu sezonu te je po mnogima zaslužio uvrštenje u najbolju momčad portugalskog prvenstva. Upisao je 33 nastupa uz pet pogodaka i tri asistencije.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
14:28 03.06.2017.

Naši rasprodaju sve mlado što vrijedi, a kupuju strance upitne kvalitete!? Ne znam zbog čega jedan kvalitetan mladi domaći igrač ne može imati plaću kao npr. Sammir ( koji ne valja ništa, pa čak niti toliko! )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije