Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Strpao te u džep'

Vešovićeva djevojka žestoko izvrijeđala Soudanija: 'Plači, govno!'

Tamara Bulatović - Soudani
Foto: Instagram
1/3
01.06.2017.
u 17:24

Veske te stavio u džep, gdje si bio, 'najbolji igraču lige'? - napisala je Tamara Bulatović.

Rijeka je ove sezone nadmašila najvećeg suparnika, Dinamo, osvojivši prvenstvo i Kup. Opio je mnoge taj uspjeh momčadi s Rujevice i još dugo će ga slaviti. No, bilo je onih koji su pretjerali nošeni tom euforijom, a među njima je i Tamara Bulatović, zaručnica Rijekinog veznjaka Marka Vešovića.

Lijepa Crnogorka na Instagramu je objavila poruku upućenu Dinamovu napadaču El Arbiju Soudaniju, a njezin sadržaj bio je potpuno neprimjeren. Kad je shvatila što je učinila izbrisala je objavu, pišu 24sata

- Plači, govno! Veske te stavio u džep, gdje si bio, 'najbolji igraču lige'? - napisala je apsolventica Ekonomskog fakulteta koja će se 3. lipnja u Budvi, nakon sedmogodišnje veze, udati za Marka.

Foto: Instagram/Wanda Nara

 

Till the end 🌎 #ThereAreNoWords #Love #couple

Objavu dijeli Tamara Bulatovic (@troublemaker_tb)

 

Komentara 57

VI
viluk007
17:46 01.06.2017.

kakav sam ja grešnik, naime vjernik sam i opet mislim da bog ponekad pogriješi, kao na primjer kod ove djevojke. dao joj ovoliku ljepotu i ovakav mozak. dragi bože što malo nisi izjednačio. pa da je lijepa kao što je primitivna ili da je pametna kao što je lijepa. čuda bi radila i u matematici a ovako.......

GO
goronja
18:09 01.06.2017.

koji ološ od žene

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:44 01.06.2017.

koja jadnica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije