Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blizu povratka

Dinamo i Hajduk u lovu na bivšeg modrog dragulja

Robert Murić
Foto: Vedran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/5
01.06.2017.
u 19:28

Zagrepčani žele ispraviti pogrešku, svjesni su da su ga olako pustili pa su ga prošlog tjedna i kontaktirali, dok mu Splićani nude mogućnost da standardnim nastupima potvrdi klasu.

Robert Murić, 21-godišnjak, koji je prije tri godine napustio Dinamo i preselio u Ajax na meti je svog bivšeg kluba, ali i Hajduka.

Zagrepčani žele ispraviti pogrešku, svjesni su da su ga olako pustili pa su ga prošlog tjedna i kontaktirali, dok mu Splićani nude mogućnost da standardnim nastupima potvrdi klasu, pišu 24sata i dodaju kako bi mladi igrač radije ostao u inozemstvu, no spreman je vratiti se u HNL kako bi stekao kontinuitet nastupa.

Prošlu sezonu proveo je u Pescari koja je ispala iz Serie A, no prikupio je tek pet nastupa.

A na Murićevu putu nazad u Dinamo ne stoji niti prošli sukob njegova oca i Zdravka Mamića zbog kojeg je slučaj završio na sudu. Još za suđenja Mamiću za napad na Robertova oca, kojem je zaprijetio da će mu ‘’iščupati grkljan’’ ako odvede sina u inozemstvo, čelnik Dinama obećavao je brda i doline, samo da se Robert vrati, dodaju 24sata.

- Ako mali ne igra u Ajaxu, ja ću ga vratiti kući! Ako treba, platit ću Ajaxu pet milijuna eura, a i njemu ću dati golemi novac – tvrdio je Mamić.

 

 

 

Komentara 8

DR
draxy
19:45 01.06.2017.

Momak nije standardan niti u Pescari pa ne vidim kako bi onda mogao igrati u Dinamu.Mora se priznati da je dobro medijski pokriven za razliku od nekih puno kvalitetnijih nogometasa.

LU
lukivoda
20:27 01.06.2017.

kaj je oružar otišel u penziju?

DO
denmla os
22:14 01.06.2017.

"svjesni su da su ga olako pustili" - ‘’iščupati grkljan’’ ako odvede sina u inozemstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije