Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamovci na udaru

Rijekin igrač psovao majku Soudaniju i brutalno vrijeđao Leškovića

Mulac - Soudani - Lešković
01.06.2017.
u 22:47

Ti si dečko posebna vrsta debila, poručio je 18-godišnji Dominik Mulac Dinamovom stoperu.

Nakon što je danas Tamara Bulatović, zaručnica Rijekinog igrača Marka Vešovića, na Instagramu neprimjereno izvrijeđala Dinamovog napadača El Arbija Soudanija isto je, ako ne i gore, učinio i mladi igrač novog hrvatskog prvaka, 18-godišnji junior Dominik Mulac.

Alžirac je na Instagramu objavio fotografiju kojom je navijačima zahvalio na potpori, a mladi Rijekin igrač komentirao je tu objavu na sljedeći način:

- Ko ti jebe mater! - napisao je Mulac, ali tu se nije zaustavio.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Okomio se i na bivšeg igrača Rijeke, a sada stopera Dinama - Marka Leškovića.

Objavio je njegovu fotografiju te uz nju poručio:

- A ti si dečko posebna vrsta debila.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Nije poznato je li Rijeka ne neki način sankcionirala neprimjereno ponašanje hrvatskog U-18 reprezentativca, nedostojno sportaša, kojeg je čak i trener Matjaž Kek uoči sezone priključio pripremama prve momčadi.

Komentara 47

Avatar Django
Django
23:34 01.06.2017.

Sve je to riječka škola, Jovanovićev smjer.

LA
lalolalovac
00:04 02.06.2017.

Taj dotični u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji više nikad neće igrati niti će na bilo koji naćin biti povezan s njom...može potražiti vezu da zaigra za neku drugu reprezentaciju u "regionu"...

JU
juma
23:17 01.06.2017.

Napisao Dominik Mulac. Ocigledno je kako problem u obitelji postoji vec generacijama i prenosi se s koljena na koljeno. Otuda im tako dobro pogodjeno ime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije