Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI U NALETU

Dinamo otima Rijeci igrača vrijednog titule prvaka? Sve je bliže Maksimiru!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
13.01.2022.
u 18:48

Cijena se vrti oko dva milijuna eura, Riječani ne bi imali ništa protiv toga, ali njima je cilj više zaraditi.

Robert Murić bi se nakon osam godina mogao vratiti u Dinamo, što bi bio izniman udarac za ambicije Rijeke u lovu na naslov prvaka!

Nogometaš iz Zagorja jedan je od najpoželjnijih igrača u riječkom izlogu. Nije tajna da je već odbijao ponude iz Turske, Dubaija, Ferencvaroša. No, sada bi mogao otići. Kako neslužbeno doznaje 24sata, Dinamo je u razgovorima s Rijekom oko angažmana Roberta Murića.

Cijena se vrti oko dva milijuna eura, Riječani ne bi imali ništa protiv toga, ali njima je cilj više zaraditi, a veći novac nudi jedan drugi klub. Za Murića je zainteresiran i klub iz Singapura koji bi Rijeci odmah isplatio dva do 2,5 milijuna eura. No, puno bitnije za igrača, Singapurci su široke ruke pa mu za tri godine ugovora nude basnoslovnih tri milijuna eura.

13.12.2020., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 15. kolo, HNK Rijeka - GNK Dinamo. Kevin Theophile Catherine, Robert Muric Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Ali, 25-godišnjaku odlazak na drugi kontinent nije toliko primamljiv pa čeka plave, koji još uvijek nisu poslali službenu ponudu. Iako, trebala bi stići "svakog trenutka".

Inače, Murić je dijete Dinama, slovio je za ponajvećeg talenta omladinskog pogona, ali prilikom trzavica s vrhuškom kluba, otišao je u Ajax. Tamo se nije snašao, bio je na raznim posudbama i kad se činilo da mu karijera odlazi nizbrdo, ukazala se Rijeka. I sve se okrenulo u pozitivnom smjeru. Možda do te mjere da se "spoje" klub i igrač koji su ionako trebalo zajedno kreirati uspjehe...

Nakon Petra Bočkaja, bez kojeg će Osijek teško biti jednako moćan kao u jesenskom dijelu, na redu je i Rijeka. Uz dva transfera, Dinamo je možda ne toliko ojačao sebe, koliko oslabio protivnike. U logističkom smislu, plavi su upisali ogromne pobjede!

Ključne riječi

Komentara 1

AN
antitovari
08:21 14.01.2022.

Jos kupiti levaju da Muricu cisti kopacke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije