Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juniorska liga prvaka

Dinamo izvukao moskovski Lokomotiv

Foto: Igor Kralj/Pixsell
17.12.2018.
u 16:10

Utakmica je na rasporedu 19. ili 20. veljače iduće godine na Hitrec-Kacianu.

Nakon prve momčadi Dinama koja će u šesnaestini finala Europske lige igrati protiv Viktorije Plzen, protivnika su doznali i juniori. Njima je ždrijeb u doigravanju Lige prvaka mladih namijenio moskovski Lokomotiv. Utakmica je na rasporedu 19. ili 20. veljače iduće godine na Hitrec-Kacianu. 

Pobjednik te utakmice izborit će plasman u osminu finala gdje će ga čekati jedan od pobjednika grupne faze "UEFA Champions League path". To mogu biti: Ajax, Atletico Madrid, Barcelona, Hoffenheim, Liverpool, Manchester United, Porto i Real Madrid.

U osmini finala se također igra jedna utakmica.

Podsjetimo, juniori Dinama su pod vodstvom trenera Igora Jovićevića prošli kroz prva dva kola ovogodišnje UEFA Youth League. Pri tome su svladali rumunjski Viitorul (1:0, 2:0) i kazahstansku Astanu (1:1, 3:1).

Prošle sezone juniorsku Ligu prvaka osvojila je Barcelona pobjedom protiv Chelseaja (3:0).

Komentara 3

CG
crna.guja10
16:32 17.12.2018.

Biti će u veljači u Masimiru pravog nogometa, biti će i puno slavlja!!! Tko to može?!!! Samo Dinamo! Neka pati koga smeta.......

DU
Deleted user
16:55 17.12.2018.

buduci milijuni su medju tim juniorima. dinamova skola je poput prestiznog koledza. ajmoooooooo

IL
ilijan
19:05 17.12.2018.

Ajmo Dinamo 💙

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije