Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privukao puno pozornosti

Dinamo ima opasnu konkurenciju u utrci za Frigana: Veliko ime zainteresirano za mladog napadača

Varaždin i Rijeka susreli se u 16. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
25.05.2023.
u 15:51

Alfredo Morelos potvrdio je svoj odlazak iz Glasgow Rangersa, a trener Michael Beale mogao bi upravo u Matiji Friganu (20) mogao pronaći idealnu zamjenu i dodatak napadu svoje momčadi

Premda se već neko vrijeme razgovara o dolasku Matije Frigana na Maksimir, čini se da bi hrvatski prvak mogao imati ozbiljnu konkurenciju u utrci za 20-godišnjeg igrača Rijeke. Naime, prema izvještavanju škotskih medija, za njega bi mogli biti zainteresirani i legendarni Glasgow Rangersi.

Mladi napadač je prošlog ljeta ušao u Jakirovićevu prvu momčad, a poznato je kako neće biti iznenađen ukoliko Frigan u nadolazećem prijelaznom periodu ode iz Rijeke gdje je svojim nastupima privukao pažnju mnogih kako unutar tako i izvan Hrvatske.

GALERIJA Dinamo slavio protiv Rijeke u derbiju kola na Rujevici (1:2)

Varaždin i Rijeka susreli se u 16. kolu SuperSport HNL-a
1/7

"Što se tiče Frigana, mislim da je samo pitanje realizacije transfera. Imamo mnogo ponuda, a bit će ih i više. Igra predobro da bi prošao neprimijećen i već tražimo nova rješenja", rekao je Jakirović, s kojim je trener Rangersa Michael Beale vjerojatno već stupio u kontakt.

Prema pisanju Football Insidera, Rangersi su već u Rijeku uputili upit o mogućnosti dogovora o transferu prije sezone 2023/2024. Naknada bi trebala iznositi oko 850 tisuća eura, a mladi napadač trebao bi biti dio škotskog plana za pojačanje igre u protivničkoj polovici.

VEZANI ČLANCI:

Još jedan razlog je potvrđeni odlazak Alfreda Morelosa po završetku aktualne sezone kada mu ističe ugovor pa Beale mora hitno pronaći dobru zamjenu. Frigan, kojeg je nogometni skaut Jacek Kulig nazvao "kompletnim napadačem" mogao bi upravo savršeno odgovarati potrebama škotskog velikana koji se nada učiniti svoju igru raznovrsnijom, a u 20-godišnjaku može pronaći i dugoročno isplativu investiciju.

VIDEO: Miljenko Mumlek o humanitarnoj utakmici u Varaždinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije