Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI GA BJELICA

Dinamo dovodi pojačanje u napadu, ali će transfer izazvati bijes u Poljskoj!

Nenad Bjelica
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
01.06.2018.
u 09:52

Poljski mediji tvrde kako je Bjeličin interes za napadača posebno naljutio čelnike njegovog donedavnog kluba jer su, navodno, samo formalnosti dijelile Kadziora od prelaska u Lech!

Nenad Bjelica poharao je poljsku ligu u potrazi za Dinamovim pojačanjima. Prvo je iz Lecha vratio Marija Šituma,  zatim je iz istog kluba doveo i centralnog braniča Emira Dilavera, a sada je kao želju označio Gornikovog napadača Damiana Kadziora!

Poljski mediji tvrde kako je Bjeličin interes za napadača posebno naljutio čelnike njegovog donedavnog kluba jer su, navodno, samo formalnosti dijelile Kadziora od prelaska u Lech!

No, čini se kako je 25-godišnji napadač naposljetku dobio bolje uvjete od hrvatskog prvaka te bi, piše Meczyky.pl u idućim danima trebao stići u Zagreb kako bi finalizirao transfer, navodi Goal.

Nenad Bjelica
1/21

Za njegove usluge Dinamo bi morao izdvojiti točno 400.000 eura, kolika je odštetna klauzula u ugovoru važećem do ljeta 2020. godine, iako ga Transfermartk procjenjuje na vrijednost od 700.000 eura.

Krilni napadač je u protekloj sezoni odigrao 44 utakmice za četvrtoplasirani Gornik Zabrze u kojima je zabio 11 golova i upisao devet asistencija. 

Najveća nagrada za dobru sezonu bilo mu je uvrštavanje na širi popis poljske reprezentacije, no izbornik ga na kraju ipak nije uvrstio na listu 23 igrača koji će ići na Svjetsko prvenstvo.

Ključne riječi

Komentara 3

TO
Tomi0713
10:24 01.06.2018.

Imam neki dobar osjecaj za Bjelicu

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:32 01.06.2018.

Samo čim dalje od regiona oni nisu za trčat osim kad ih oluja potjera

AN
Antraxxx
11:37 01.06.2018.

Dočekati Veliku Gospu u Europi, pa se poslije torpediranja prebaciti na tramvaj ligu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije