Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SARAJEVU

Dinamo dobio veliko priznanje, proglašen najboljim klubom u regiji

Dinamo
GNK Dinamo
04.10.2021.
u 07:00

- Neopisivo smo ponosni i sretni što je upravo GNK Dinamo treći put uzastopno osvojio nagradu za najbolji nogometni klub u regiji. To je znak da je rad kluba prepoznat od strane najvećih stručnjaka u sportu u regiji i zahvaljujemo na dobivenom priznanju.

U Sarajevu je proteklog održan jubilarni 10. međunarodni simpozij o sportu i međunarodni festival dokumentarnog sportskog filma “Simposar 2021”. Kao i svake godine do sada na simpoziju su dodijeljene nagrade za sportska dostignuća na razini regije, a ove godine stigla je još jedna nagrada za zagrebački klub.

GNK Dinamo dobio je nagradu kao najbolji klub u regiji u 2021. godini na temelju uspjeha ostvarenih ove godine - osvajanje dvostruke krune u Hrvatskoj u sezoni 2020/21. i plasman u četvrtfinale Europske lige u prošloj sezoni. Ovo je ujedno treća uzastopna godina da je Dinamo dobitnik ovog vrijednog priznanja.

Nagradu je u ime GNK Dinamo u Sarajevu preuzeo direktor Nogometne škole Dinamo Željko Kopić.

- Neopisivo smo ponosni i sretni što je upravo GNK Dinamo treći put uzastopno osvojio nagradu za najbolji nogometni klub u regiji. To je znak da je rad kluba prepoznat od strane najvećih stručnjaka u sportu u regiji i zahvaljujemo na dobivenom priznanju. Ova će nagrada biti samo dodatna motivacija da nastavimo svi raditi jednako odgovorno, predano i srčano kao i do sada, u svim segmentima kluba - rekao je na dodjeli nagrada direktor Dinamove nogometne škole.

Na Simposaru je održana i svjetska premijera filma "Ćiro Blažević - Nikad ispričana priča" u produkciji Sport Kluba i Simposar Sarajevo autora Sabahudina Topalbećirevića.

>> Pogledajte i emisiju s Nikolom Jurčevićem

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
07:36 04.10.2021.

Dinamo je jedan od najboljih nogometnih klubova u Srednjoj Europi.

SP
Spezzi
07:28 04.10.2021.

Čovjeka koji je taj klub stvorio RH mafija za nagradu strpa u zatvor!

BI
billynik
13:48 04.10.2021.

Kojoj to regiji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije