Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER KARIJERE

Diego Simeone zamjenu za Šimu Vrsaljka pronašao u bivšem kapetanu Hajduka?!

Nogometaši Hajduka pobijedili su u 13. kolu Prve HNL Slaven Belupo s 2-0
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
26.06.2022.
u 16:19

Prošlog ljeta je iz Legije stigao u Celtic i vrlo brzo se uklopio te postao nezamjenjivi prvotimac kluba koji je u Škotskoj osvojio dvostruku krunu. Imao je 40 nastupa i postigao šest pogodaka te upisao i četiri asistencije.

Informacije s nogometnog tržišta stižu nevjerojatnom brzinom, iz dana u dan sve se više piše o budućim transferima, a jasno je da se često piše i o hrvatskim nogometašima. Tako se u eter probila vijest, koju je plasirao novinar Sky Sportsa Lyall Thomas, da je Atletico Madrid silno zainteresiran za Josipa Juranovića, našeg desnog braniča.

S obzirom na to da Šime Vrsaljko odlazi u Olympiakos, Diego Simeone traži njegovu zamjenu, a očito mu je za oko zapeo bivši kapetan Hajduka.

Juranović je prošlog ljeta iz Legije stigao u Celtic i vrlo brzo se uklopio te postao nezamjenjivi prvotimac kluba koji je u Škotskoj osvojio dvostruku krunu. Imao je 40 nastupa i postigao šest pogodaka te upisao i četiri asistencije.

Uz to, odlično kotira i u hrvatskoj reprezentaciji, ustalio se u momčadi, a izbornik Zlatko Dalić ga je koristio i na lijevoj i na desnoj strani naše obrane. Njegove dobre igre očito nisu prošle nezapaženo kod skauta i vrlo lako bi mogao ostvariti transfer karijere.

Brojni otočki mediji također prenose tu vijest, s tim da navode kako ga se Celtic sigurno ne bi olako odrekao, da bi odšteta mogla biti poprilično visoka. Iako se ne precizira o kojoj je svoti riječ, uzevši u obzir da Juranović vrijedi četiri milijuna eura, a da je važna karika Celtica, vjeruje se da škotska momčad ne bi pristala na iznos manji od 10 milijuna eura. Spomenimo da se kao potencijalni kupac spominjao i engleski Leicester.

>>> Josip Juranović posljednje dvije sezone proživljava najbolje trenutke karijere

Komentara 2

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
17:54 26.06.2022.

Bravo za Josipa.

DM
drago.miota
04:56 28.06.2022.

usrečit če se!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije