Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA OPCIJA

Di Marzio: Prvoplasirana momčad Serie A želi Hrvata. Još dva kluba su u utrci za njegov potpis

Osijek: Hrvatska poražena od Austrije rezultatom 3:0
Davor Javorovic/PIXSELL
26.01.2023.
u 21:42

Puno klubova se spominjalo u medijskom prostoru, a sada je navodno Napoli voljan dovesti hrvatskog krilnog napadača

Zakuktala se utrka za povremenog reprezentativca Josipa Brekala, nakon Fiorentine i Udinesea, uključio se i lider talijanskog prvenstva - Napoli. Stručnjak za transfere Gianluca di Marzio objavio je vijest kako su tri prvoligaša u lovu na Brekala, a interes Napolija je svakako novost. Napuljani jurišaju po prvu titulu nakon Diega Maradone i trenutno sjajno stoje na ljestvici, imaju 12 bodova više od Milana.

Neko vrijeme se spominjalo kako je zagrebački Dinamo zainteresiran za Brekala te ga želi vratiti u Maksimir, ali čini se da je izglednija opcija nastavak karijere na čizmi. Niko Kovač je otpisao Brekala u Wolfsburgu i on sigurno odlazi iz redova vukova, no pitanje je samo gdje...

Igrač koji je bio na širem popisu izbornika Dalića za katarski SP, prije šest i pol godina je iz Dinama prešao u Wolfsburg za deset milijuna eura. Imao je dobrih prezentacija, no dosad se nije nametnuo kao sigurni član prvog sastava. Danas ima 24 godine i cijena na Transfermarktu mu je 7.5 milijuna eura.

Standings provided by Sofascore
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije