Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER SAGA

Josip Brekalo dolazi u Dinamo? Poznati novinar otkrio sve detalje velikog povratka u Maksimir

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija
Igor Kralj/PIXSELL
25.01.2023.
u 15:16

Trakavica oko Josipa Brekala ne prestaje, opet je izvjestan povratak u zagrebački Dinamo

Nastavlja se transfer saga oko Josipa Brekala, opet se aktualizirao povratak u Dinamo iako su neke informacije govorile kako od toga neće biti ništa. Međutim, ugledni talijanski noviar Nicolo Schira tvrdi kako je sve dogovoreno i da će povremeni vatreni potpisati ugovor do 2026. godine, a Wolfsburg dobiva postotak od iduće prodaje. 

Brekalo je ove sezone u tek sedam utakmica za bundesligaša skupio ukupno 314 minuta, trener Niko Kovač ga je prebacio u juniorsku momčad i sasvim je izgledno kako više neće dobiti priliku u vukovima. Za njegove usluge interesirala se i talijanska Fiorentina, ali menadžer Andy Bara je potvrdio kako je ta opcija otpala. 

Brekalo je napustio Dinamo i preselio u Wolfsburg za 10 milijuna eura, u međuvremenu je odradio posudbe u Stuttgartu i Torinu kod Ivana Jurića ali ugovor nije otkupljen. 

Komentara 2

T2
Tomo_20
18:31 26.01.2023.

Taj mali drekalo je nula od igraca karijera je izgleda gotova sam si kriv mali!!

PA
partibrejkersi
15:44 25.01.2023.

I onakav Mamic je tata za sve vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije