Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernji doznaje

Dinamo je jako zagrijan za povratak Brekala! Javio nam se agent: Plavi su vrlo ozbiljna opcija

Zagreb: Dinamo i u uzvratu pobjedio Hajduk te se plasirao u finale kupa
Slavko Midzor/PIXSELL
17.01.2023.
u 17:14

Josip Brekalo ima konkretne ponude iz La Lige i Serie A, dok je vrlo ozbiljna opcija i zagrebački Dinamo

Poznati njemački list Kicker objavio je tekst u kojem piše da je Niko Kovač otpisao Josipa Brekala te kako povremeni vatreni trenutno trenira s juniorskim sastavom. Bivši Dinamov dragulj nije se uspio izboriti za mjesto u udarnim sastavu bundesligaša, dok ga Torino nije otkupio prošle sezone pa se vratio u Wolfsburg. 

- Zapustio se na odmoru u Hrvatskoj, a čak je i Niko Kovač rekao da će mu trebati vremena. Misterij je zašto Brekalo tako jako želi otići iz kluba, ali činjenica je da se nitko od zainteresiranih klubova više ne javlja. Monza je odustala od transfera, igrač je sam odbio Real Sociedad i Getafe, Fiorentina odustaje, a Brekala čak ne želi ni njegov bivši klub Dinamo - napisao je Kicker, ali ovaj tekst nije točan. 

Naime, Večernji doznaje kako Niko Kovač nije otpisao krilnog napadača koji je bio na širem popisu Zlatka Dalića za SP u Kataru, kao što nije točno niti da je Dinamo odustao. Naprotiv, hrvatski prvak je jako zainteresiran za povratak bivšeg igrača u Maksimir koji je za 10 milijuna eura otišao u Wolfsburg. 

27.6.2021., Kopenhagen, Danska - UEFA Europsko prvenstvo 2020, navijaci Hrvatske i Spanjolske u gradu dan uoci utakmice osmine finala Hrvatske protiv Spanjolske. Josip Brekalo. rPhoto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Brekalov menadžer Andy Bara opovrgnuo je navode njemačkoga novinara.

- Ljudi pišu gluposti kada im je dosadno. Brekalo ima dvije ponude iz Španjolske, tri iz Italije, a želi ga i Dinamo, koji je također ozbiljna opcija. U sljedećih sedam dana, u dogovoru s Wolfsburgom, odlučit će gdje će nastaviti karijeru. Pritom će voditi računa da to bude klub u kojemu će igrati kako bi se ponovno nametnuo izborniku Daliću i izborio povratak u reprezentaciju - kazao je Andy Bara.

Inače, Bara i njegov brat Denny završili su transfer Jhon Durana iz Chicaga u Aston Villu za 18 mil eura plus 4 milijuna eura bonusa.

 

Komentara 2

DU
Deleted user
18:17 19.01.2023.

Vrhunski talent, ali ograničen u glavi.

DU
Deleted user
17:28 17.01.2023.

Dinamo je gotov.Kao i Hajduk će nazad vraćati islužene igrače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije