Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENIRAO HRVATE

Demichelis napustio Bayern i preuzeo River Plate

Legendary game FC Bayern Munich - TSV Munich 1860.
Foto: Frank Hoermann / SVEN SIMON/DPA
1/3
14.11.2022.
u 18:07

Bivši nogometaš Manchester Cityja i Bavaraca u Njemačkoj je trenirao naše mlade talente Josipa Stanišića, Lovru Zvonareka i Gabriela Vidovića. Sada će zasjeo na klupu jednog od najvećih klubova Južne Amerike.

Argentinski nogometni stručnjak Martin Demichelis (41) napustio je munchenski Bayern kako bi preuzeo klupu argentinskog velikana River Plate.

Demichelis je u Bayernu bio trener druge momčadi, a sada seli u River Plate kako bi preuzeo mjesto glavnog trenera.

Ovu su vijest potvrdili iz Bayerna, dodavši kako će njegov nasljednik biti Holger Seitz (48).

- Došao sam u Europu kao igrač iz Rivera u Bayern, a sada idem obrnutim putem kao trener. Kakva nevjerojatna priča. Ponosan sam što sam bio dio Bayernove obitelji. Napuštam ovaj klub s puno zahvalnosti u srcu i sada se veselim velikom zadatku u mom drugom klubu srca - kazao je 41-godišnji Demichelis.

coach Julian NAGELSMANN (FC Bayern Munich), left: Martin DEMICHELIS (coach FCB). FC Bayern Munich, training on Saebener Strasse. Soccer 1. Bundesliga, season 2021/2022 on October 6th, 2021.
Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON

Na klupi kluba iz Buenos Airesa naslijedit će Marcela Gallarda koji nakon osam godina napušta stadion Monumental.

Demichelis je tijekom karijere igrao za River, Bayern, Malagu, Atletico Madrid, Manchester City i Espanyol, a trenerski posao započeo je u Munchenu u ljeto 2019. sa U-19 ekipom.

Trenirao je pritom naše mlade talente Lovru ZvonarekaGabriela Vidovića i A reprezentativca Josipa Stanišića.

>> VIDEO: Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije