Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Darwin debitirao za Liverpool i postigao majstorski prvijenac

Premier League - Fulham v Liverpool
Peter Cziborra/REUTERS
06.08.2022.
u 15:33

Urguvajski napadač je programirani nasljednik Cavanija i Suareza. Danas je na pravi način započeo svoju avanturu u najjačoj ligi svijeta.

Aktualni doprvaci Engleske, nogometaši Liverpoola, igrali su susret prvog kola nove sezone Premiershipa na gostovanju kod Fulhama.

Kloppova momčad nije uspjela uzeti sva tri boda, točnije iznenadio ih je novi/stari sudionik elitnog razreda engleskog nogometa.

Domaći su puveli preko najboljeg strijelca Mitrovića, ali novo pojačanje iz Benfice, Darwin Nunez, poravnava na 1:1 samo 13 minuta nakon što je debitirao za Redse. Nakon asistencije Salaha lijepo je pogodio petom iza golmana Rodaka i pokazao zašto je plaćen velikih 75 milijuna eura.

Mitrović je u 72. minuti iz najstrože kazne zabio i drugi gol no nije bilo dovoljno za pobjedu, Mo Salah deset minuta prije kraja postavlja konačnih 2:2. 

 

 

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije