Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojavila se niotkuda

Danski biciklist naletio na kravu i završio u bolnici

Biciklizam (1)
Pixsell
21.07.2011.
u 19:31

Danski biciklist Martin Lind do kraja će života pamtiti trodnevnu utrku Brixia Tour u Italiji

Naime, u prvoj je etapi već završio u bolnici nakon što je sa svojim biciklom naletio na – kravu! Životinja se, prema Lindovim riječima, pojavila niotkuda, a pri brzini većoj od 60 kilometara na sat nije je mogao izbjeći.

Nakon sudara s kravom, Danac je s potresom mozga i slomljenom ključnom kosti prevezen u bolnicu, no pušten je nekoliko sati kasnije.

– Dvije krave, ili dva bika, ne sjećam se dobro, odjednom su se pojavili na cesti. Nekolicina drugih vozača i ja upravo smo išli nizbrdo u talijanskim Alpama i sudar je bio neizbježan – rekao je Lind koji je od sudara pao u nesvijest.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije