Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNE UTAKMICE

Dan za nogometne sladokusce: Ovdje možete gledati El Clasico, rimski derbi i oproštaj Ademija

Bleacher Report Twitter
19.03.2023.
u 12:49

U 18 sati igra se veliki rimski derbi između Lazija i Rome, a nema sumnje da će ovaj dvoboj, kao i svaki prethodni, donijeti puno uzbuđenja, strasti i kvalitetnog nogometa, a što se Italije tiče, trebao bi Recimo da je u terminu od 20:45 sati utakmica i veliki derbi između Intera i Juventusa. Na kraju, kao šlag na tortu, na stadionu Nou Camp igra se El Clasico između Barcelone i Real Madrida, koji dolazi u trenutku velikog nestrpljenja između dva kluba, nakon što je Katalonac optužen za korupciju i plaćanje suci godinama

Diljem Europe danas se igra niz fantastičnih nogometnih utakmica, a za one prave gurmane i ljubitelje 'najvažnije sporedne stvari na svijetu' mjesto ispred TV-a već je sigurno rezervirano. Program sjanih utakmica otvaraju Ajax i Feyenoord duelom u 14:30 sati, a bit će to duel prvoplasirane ekipe (Feyenoorda) i drugoplasirane, s razlikom od tri boda, pa nema sumnje da će danas ljubitelji nogometa u Nizozemskoj imati priliku gledati pravi nogometni spektakl.

Pola sata kasnije na stadionu Emirates sastaju se Arsenal i Crystal Palace, u utakmici u kojoj će Topnici pokušati zadržati prednost u odnosu na Manchester City i igrom povećati bodovnu razliku na osam bodova, što će sigurno biti dodatni pritisak u timu Pepa Guardiole. Arsenal je ispao iz Europe i jedino mu je preostalo natjecanje u Premiershipu, a igrat će protiv momčadi koja je u petak smijenila menadžera Patricka Vieru.

Istovremeno, u Italiji se igra vrlo zanimljiva utakmica između Torina i Napolija u kojoj će Napolitanci pokušati zadržati fantastičan niz i napraviti još jedan važan korak prema naslovu prvaka. Dva sata nakon toga, točnije u 17:05, PSG će na svom terenu dočekati Rennes, a oni koji bolje prate francusku ligu sigurno su upoznati s kvalitetom gostujuće momčadi i da današnji susret neće biti tako lak za bogataše. Parižani.

Za ljubitelje Hrvatske nogometne lige danas se igra izuzetno zanimljiv meč između Dinama i Rijeke, u kojem će bivši trener Zrinjskog Sergej Jakirović pokušati nastaviti sa sjajnim rezultatima u proljetnom dijelu sezone, a ovaj meč dolazi u vrlo nezgodnom momentu za plave, koji nakon remija protiv Osijeka imaju dva poraza od Šibenika i Istre u gostima. U njemačkoj Bundesligi zanimljiva je i utakmica između Bayer Leverkusena i Bayerna, a pod nešto većim pritiskom bit će aktualni njemački prvak jer je Borussia Dortmund dobila subotnji dvoboj i sada ima bod prednosti ispred njih.

U 18 sati igra se veliki rimski derbi između Lazija i Rome, a nema sumnje da će ovaj dvoboj, kao i svaki prethodni, donijeti puno uzbuđenja, strasti i kvalitetnog nogometa, a što se Italije tiče, trebao bi Recimo da je u terminu od 20:45 sati utakmica i veliki derbi između Intera i Juventusa. Na kraju, kao šlag na tortu, na stadionu Nou Camp igra se El Clasico između Barcelone i Real Madrida, koji dolazi u trenutku velikog nestrpljenja između dva kluba, nakon što je Katalonac optužen za korupciju i plaćanje suci godinama.

Koliko je sve otišlo daleko najbolje govori to što gazda Reala Florentino Perez danas neće biti na stadionu iz sigurnosnih razloga. Inače, Barcelona će u tom susretu pokušati zadržati ili dodatno povećati svoju prednost na ljestvici u odnosu na Real koja trenutno iznosi devet bodova. S druge strane, kraljevskom klubu ovo je možda i posljednja prilika za povratak u borbu za naslov prvaka.

Raspored utakmica:

Ajax - Feyenoord 14:30 sati (Sport Klub)

Arsenal - Crystal Palace 15 sati (Arena Sport)

Torino - Napulj 15:00 sati (Arena Sport)

PSG - Rennes 17:05 sati (Arena Sport)

Dinamo - Rijeka 17:30 sati (Arena Sport)

Bayer Leverkusen - Bayern 17:30 sati (Sport Klub)

Lazio - Rim 18:00 sati (Arena Sport)

Inter - Juventus 20:45 sati (Arena Sport)

Barcelona - Real 21:00 sat (Arena Sport)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije