Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Mišković:

To što su hajdukovci napravili nije pravi način, ali svatko ima svoj put

Skupština HNS-a
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
22.12.2017.
u 14:54

Sustavno financiranje sporta je ono što je bitno. A onda neka navija svako za koga hoće - rekao je Damir Mišković

Damir Mišković, predsjednik Rijeke, komentirao je novu pobjedu Davora Šukera na predsjedničkim izborima HNS-a. Predstavnici Hajduka na skupštini su otvoreno kritizirali aktualno vodstvo. Potom su napustili dvoranu, a skupštinu proglasili nelegalnom.

- Nisam odvjetnik pa ne znam je li legalno ili ne. Ako se održava, onda je, ako ne, onda će netko donijeti odluku o tome. Nisam toliko upućen u to. Ako netko nešto želi reći, ima točke 'razno', po meni nije prikladno da se optužuju ljudi... Uključujući mene - rekao je Damir Mišković i dodao:

Skupština HNS-a
1/17

- Svako ima svoj put i to je demokratski. Hajduk ima svoj put, Rijeka svoj... To je jedna stvar, ali sustavno financiranje sporta je ono što je bitno. A onda neka navija svako za koga hoće.

Komentara 7

DU
Deleted user
16:26 22.12.2017.

Kao da su Hajdukovci ikad u povijesti bili na pravom putu. Nikad od samog srpskog osnutka.

Avatar yumamic
yumamic
14:58 22.12.2017.

"ali sustavno financiranje sporta je ono što je bitno". Ovo je ključna riječ. Išli bi meni svi oni na tržište pa ako od ulaznica i sponzora zarade, neka voze helikoptere ako hoće. Najlakše je živjeti od poreza i gušiti ovo malo privatnog biznisa u državi, a onda se skrivati iza politike.

KE
kentie
11:45 27.12.2017.

Pa Ajduk je oduvik bija mače, kuče, i mezimče SFRJ.... 45 godina su u Splitu trubili da su oni prvi nogoloptački klub NOVJ i POJ...45 godina..pa Poljud im je izgradila SFRJ....glavni sponzor: J.B. Tito, Prisednik OO-a MIS 79 u Splitu bio drug Ante Skataretiko...15. rujna 1979. goda, MIS otvara J.B. Tito glavom i bradom...pa u sezoni 1969/70 NK Hajduk triba ispast u II. ligu, ali kao član velke četvorke nije smija..pa je I. liga sa 16, proširena na 18 klubova zbog Ajduka;..u see ezoni 1969/70 trener Ajduka bija je drug Dušan Nenković od Niš, a kapetan Dragan Holcer također od Niš...ajmo Torcido ća ćemo sad...a amblem Ajduka je bio istovjetan grb Tvornice ulja Zagreb...ajme majko moja, tvoja i Božja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije