Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veslanje

Damir Martin osvojio srebrnu medalju na EP-u

2016 Rio Olympics - Rowing - Final - Men's Single Sculls Final A - Lagoa Stadium - Rio De Janeiro, Brazil - 13/08/2016. Silver medalist Damir Martin (CRO) of Croatia reacts after the finish. REUTERS/Murad Sezer  FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MA
28.05.2017.
u 14:37

Damir Martin osvojio je na Europskom prvenstvu u veslanju u Račicama srebrnu medalju u samcu, dok je zlato pripalo Čehu Ondreju Syneku

Olimpijski doprvak i dvostruki europski prvak u samcu Damir Martin osvojio je u nedjelju na Europskom prvenstvu u veslanju u Račicama srebrnu medalju u samcu, dok je zlato pripalo Čehu Ondreju Syneku.  

Martin, koji je slavio na zadnja sva europska prvenstva, nije uspio obraniti titulu nakon što je u finalu na cilj stigao sa 1.89 sekunde zaostatka za Čehom.

Synek, četverostruki svjetski prvak i dva puta zlatni s olimpijskih igara, do trećeg zlata je na EP-u stigao s vremenom 6:48.13.  Synek je prošle godine na OI u Rio de Janieru osvojio brončanu medalju, iza Martina kojem je zlato 'izmaklo'  sedam tisućinki sekunde.

Treće je mjesto u današnjem finalu zauzeo Bjelorus Stanisalu Shcharbachenia  (6:52.99).

Finale samca na EP-u veslanju, Račice:
1. Ondrej Synek (Češ) 06:48.130    
2. DAMIR MARTIN (HRV)     06:50.020    
3. Stanislau Shcharbachenia (Bje)    06:52.990

 

Komentara 1

NO
Nolte
14:58 28.05.2017.

Bravo Damire. I dalje vjerujem da su morali podijeliti zlato na OI. Nitko me nikada nece uvjeriti da je na vodi moguce precizno mjeriti tisucinke u takvim trkama i uvjetima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije