Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski veslački kup

Damir Martin bolji od olimpijskog pobjednika

Damir Martin
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
19.06.2016.
u 07:35

Damir Martin plasirao se tako da je u polufinalnoj utrci samaca za sekundu i pol bio brži od aktualnog olimpijskog pobjednika Novozelanđanina Mahea Drysdalea

U današnju finalnu utrku Svjetskog veslačkog kupa u Poznanju, Damir Martin plasirao se tako da je u polufinalnoj utrci samaca za sekundu i pol bio brži od aktualnog olimpijskog pobjednika Novozelanđanina Mahea Drysdalea.

Laki samac Luka Radonić u svom finalu osvojio je drugo mjesto, a naši najbolji veslači braća Sinković odlučili su propustiti ovo natjecanje zbog lakše ozljede Valenta Sinkovića. No, Sinkovići su već na jezeru Peruča gdje su započeli sa završnim pripremama za Rio de Janeiro.

>>Milihramu još dvije medalje na SP-u u spustu na divljim vodama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije