Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PROFESIONALNO

Dalićev potez naljutio kapetana Nigerije, evo što mu je odgovorio

John Obi Mikel
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
22.06.2018.
u 23:16

- Kvalifikacije smo završili ispred Hrvatske, pobijedili smo ju na Islandu tako da barem znamo da ih možemo dobiti - najavljuje izbornik Islanda.

Nigerija je pobijedila Island 2:0 te tako uoči posljednje kola naše skupine došla na drugo mjesto s tri boda.

Za prolazak u osminu finala ne smiju izgubiti od Argentine, a osluškivat će i rezultat s utakmice Hrvatske i Islanda. Kapetana 'super orlova' Johna Obija Mikela razljutila je Dalićeva najava da će u posljednjem kolu odmarati igrače.

- Ne mislim da je to dobar potez. Ovo je ogroman turnir - ne možete odmarati igrače i ugroziti nečiji prolazak. Morate biti profesionalni i igrati s najboljom momčadi - rekao je Mikel.

Izbornik Nigerije Gernot Rohr je istaknuo:

- U prvom poluvremenu nismo dobro igrali, ali smo u nastavku bili mnogo bolji, igrači su shvatili da moraju krenuti po pobjedu kako bismo zadržali izglede za prolazak u osminu finala. Island je dobra momčad, vrlo snažna i dobro organizirana. Protiv Argentine ćemo igrati na pobjedu.

Izbornik Islanda Heimir Hallgrimsson najavio je da protiv Hrvatske ide na pobjedu.

- Utakmicu je promijenio rani pogodak Nigerije u drugom poluvremenu. nakon njega smo morali više riskirati, a Nigerija je jako dobra u protunapadima. Sada nas čeka novi ogled protiv Hrvatske, s njom smo igrali četiri puta u zadnje četiri godine i znamo da će biti jako teško. No, kvalifikacije smo završili ispred Hrvatske, pobijedili smo ju na Islandu tako da barem znamo da ih možemo dobiti.

Komentara 38

DU
Deleted user
00:49 23.06.2018.

Vidite poslije utakmice s Brazilom serbija planira odmarat svu 23 trojicu

DU
Deleted user
23:23 22.06.2018.

Sutra nema komentiranja V.L. uzeo 2 dana bolovanja !

BA
bađo15
00:16 23.06.2018.

Eto on ce dalicu govorit s kim mora igrat hahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije