Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiš

Dalić u problemima! Izbornik otkrio tko je još otpao za dvoboj s Walesom

Zlatko Dalić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
31.05.2019.
u 17:06

Imali smo puno problema ovih dana, ali važno je da nema ozljeda. Sve probleme rješavat ćemo u sljedećih sedam dana - rekao je izbornik

Hrvatska nogometna reprezentacija na stadionu Anđelko Marušić Ferata pobijedili su prijateljskoj utakmici Omiša s 5:0. Strijelci za vatrene bili su Petković (2), Perišić, Brekalo i Modrić.

Susret je povodom 100. rođendana Omiša pratilo 5.364 gledatelja, a na nogometnu feštu stigli su navijači iz cijele Dalmacije, te iz BiH. 

>> Pogledajte što su izbornik Dalić i igrači rekli poslije utakmice

- Hvala domaćinu na lijepom dočeku u Omišu. Došli smo s velikim veseljem i sada se okrećemo Walesu - rekao je izbornik Zlatko Dalić i dodao:

- Imali smo puno problema ovih dana, ali važno je da nema ozljeda. Sve probleme rješavat ćemo u sljedećih sedam dana. Bit će nam teško jer nema Rakitića i Rebića, a još su otpali Vlašić, Rog i Bradarić.

U kvalifikacijama za EP hrvatska reprezentacija 8. lipnja u Osijeku igra protiv Walesa.

- U Osijeku se nadamo velikoj podršci koja će nam itekako trebati. Danas idemo za Rijeku i Opatiju, a u nedjelju nam stiže Kovačić. Nekoliko dana provest ćemo zajedno što nam treba. U Osijeku će nam biti teško, a još igramo i u 15 sati - zaključio je Zlatko Dalić.

Zlatko Dalić
1/13

>> Što je Zlatko Dalić rekao nakon utakmice u Omišu pogledajte u galeriji na vrhu teksta!

Komentara 8

KH
Khala
17:34 31.05.2019.

Kakva steta za Roga i Bradarica, bez njih nece biti pobjede protiv Walesa ;)

IV
ivansrajc
17:25 31.05.2019.

Šteta što nemate sliku sa primanja u pionire.Vjerojatno ju je zapalio kao i ostali bosanci kad su pobjegli u Hrvatsku ..........sva zla su na ovaj hrvatski prostor dosla iz bosne i hercegovine. neka mi netko opovrgne da nije tako.

IV
ivansrajc
17:26 31.05.2019.

Nemojte nikakva pitanja postavljat bosanskom generalu Dulicu. On se upravo vratio s bojnog polja gdje je krvario i umirao za Hrvatsku, borio se, plakao, ginuo, patio............ Kako vas nije stid uznemiravati bosanskom junaka, bosanskom generala, koji se upravo vratio stio s bojnog polja, još uvijek potresenog patnjama i odricanjem koje je doživio? ...........Umjesto da mu postavljate pitanja tipa "tko je najveci bosanskom domoljub u 2018. godini", i slicna, vi ga pitate o tome zašto se druži s profesionalnim rvatima' ? Ma bjeeešte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije