Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR IZBORNIKA

Dalić otkrio četiri nova imena koja će voditi na SP: Nemamo ih pravo zakidati, samo da ovako nastave

CRO, UEFA Nations League, Kroatien vs Frankreich
Foto: EXPA/ Pressesports/ Stephane Mantey
1/8
13.06.2022.
u 23:26

- Ovi dečki koji su danas igrali u zadnjoj liniji su tu, ne smijem ih preskočiti i ako nastave ovako oni su tu. Stanišić, Erlić, Šutalo i Juranović su pokazali da mogu i nemamo ih pravo zakidati. Ako ovako nastave, to je to.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je susret s Francuskom (1:0) u Ligi nacija. Vatreni su konačno skinuli francusko prokletstvo i uspjeli svladati tricolore nakon 10 međusobnih susreta.

- Pali su Francuzi nakon mojih pet utakmica i deset hrvatske reprezentacije. Zasluženo smo dobili, igrali smo dobro. Nije se bilo lako vratiti nakon poraza 0:3 u Osijeku. Ovo danas je bilo sjajno, borili smo se i zaslužili smo to - rekao je Dalić za Novu TV.

Što nam je donijela Liga nacija?

- Donijela nam je puno, no najveći problem su četiri utakmice u deset dana. Pokazali smo karakter, prkos, inat, borbu, ponos... Sada je sve u našim rukama.

Obrana je danas bila sjajna. Je li Dalić dobio neke nove putnike na SP u Katar?

- Još je šest mjeseci do Katara. Ovi dečki koji su danas igrali u zadnjoj liniji su tu, ne smijem ih preskočiti i ako nastave ovako oni su tu. Stanišić, Erlić, Šutalo i Juranović su pokazali da mogu i nemamo ih pravo zakidati. Ako ovako nastave, to je to.

>> Pogledajte i atmosferu prije utakmice

Komentara 2

FR
freeshooter
00:14 14.06.2022.

I samo je jedina istina...ovi dečki su zaslužili to...oni su vrh, čudo...kako tako mladi imaju zrelost, čitanje igre i inteligentna riješenja...oni ne vraćaju loptu golmanu, nego perfektno sa loptom otvaraju prostor i započinju nove napade...time i naša svjestka vezna linija dolazi do punog izražaja...nevjerojatno se to spojilo...kako smo se samo ojačali...i krila imamo, samo taj napadač, jedino još to isprofilirati...i idemo do kraja...igraj moooja Hrvatska...

BU
Bubalamala
06:07 14.06.2022.

Sad treba poraditi da sve to skupa dopunimo i nađemo naj bolje rješenje u napadu. Što prije isprobati Musu a i dati šansu mladima koji dolaze iz mlade reprezentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije