Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji igrač

Čupić: Ne mogu reći da smo baš super i da smo letjeli terenom...

Ivan Čupić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
17.01.2015.
u 19:21

- U svemu se po malo moramo popraviti. Prije smo letjeli na početku turnira, pa smo se kasnije ugasili. Eto, to smo sada promijenili.

Ivan Čupić je drugi put zaredom bio naš najbolji igrač. Protiv Austrije postigao je 11 pogodaka, danas je mrežu zatresao osam puta.

- Momčad radi jako puno za mene, a puno toga mi ulazi u gol. Međutim, nije bitno tko zabija, bitno mi je da pobjeđujemo, rekao je Čupić za RTL i osvrnuo se na samu utakmicu:

- Igrali smo dobro i zasluženo došli do slavlja. Ne mogu reći da smo letjeli terenom i da smo bili super, ali bodovi se pamte.

U čemu se onda možemo popraviti?

- U svemu se po malo moramo popraviti. Prije smo letjeli na početku turnira, pa smo se kasnije ugasili. Eto, to smo sada promijenili.

Hoćemo li se s Makedonijom boriti za prvo mjesto?

- Ta je utakmica ključna za prvo mjesto, to je jasno. Imamo vremena istrenirati se protiv Irana. Nadam se da ćemo osigurati prvo mjesto u skupini, zaključio je Čupić.

>>Hrvatska na krilima Čupića i Štrleka do pobjede nad grubim Tunižanima

>>Goluža se nakon pobjede ispričao, evo zbog čega!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije