Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao u Juventus

Cristiano Ronaldo se emotivnim pismom oprostio od Realovih navijača

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
10.07.2018.
u 19:39

Realov kapetan Sergio Ramos prvi se oprostio od svog dugogodišnjeg suigrača...

Cristiano Ronaldo novi je Juventusov igrač. Portugalska zvijezda je nakon devet godina napustila madridski Real i potpisao četverogodišnji ugovor sa starom damom.

Talijanski prvak platio je Madriđanima 100 milijuna eura, a Ronaldo će u Juventusu imati godišnju plaću od 30 milijuna eura. Portugalac se emotivnom porukom oprostio od Realovih navijača:

Cristiano Ronaldo
1/6

"Godine koje sam proveo u Realu i u Madridu bile su prekrasne i osjećam ogromnu zahvalnost na ljubavi koju sam svakodnevno dobivao. Ipak, došlo je vrijeme da napravim zaokret u životu i zato sam klubu najavio da želim otići. Žao mi je, ali to je tako i tražim od navijača da shvate moju odluku."

"Bilo je to devet prekrasnih godina, ali vrijeme je za rastanak. Bilo je teško, u Realu sam uživao u nogometu, imao sam fantastične suigrače i prijatelje s kojima sam dijelio svlačionicu. S Realom smo osvojili tri Lige prvaka u nizu, četiri u pet godina. Igrajući za Real napredovao sam i individualno. Noseći dres ovog posebnog kluba osvojio sam četiri Zlatne lopte i tri Zlatne kopačke."

"Real je osvojio moje srce, kao i srce moje obitelji te se zbog toga se moram zahvaliti svima: cijelom klubu, predsjedniku, direktorima, trenerima, suigračima, svim članovima, liječnicima, svim tim nevjerojatnim radnicima koji neumorno rade kako bi Real bio to što je."

Cristiano Ronaldo
1/6

"Tijekom devet čudesnih godina imao sam sreću igrati s fantastičnim igračima. Želim se ovim putem nakloniti svima njima. Odlazim, ali ovaj dres, ovaj grb i Santiago Bernabeu zauvijek će biti dio mene neovisno o tome gdje se nalazim. Hvala vam svima, 'Hala Madrid'."

Realov kapetan Sergio Ramos prvi se oprostio od svog dugogodišnjeg suigrača...

"Cristiano, tvoji golovi, brojke i sve što smo osvojili zajedno govori samo za sebe. Zaslužio si posebno mjesto u Realovoj povijesti. 'Madridisti' će te uvijek pamtiti. Bilo je zadovoljstvo igrati s tobom. Veliki zagrljaj i mnogo sreće."

Komentara 7

PR
prajdali100
20:43 10.07.2018.

Mnogi ga ne vole ali moraju priznati, čudo od igrača.Neka mu je sa srećom.

DU
Deleted user
22:39 10.07.2018.

Torbica je vrh.

GV
golub Vaso
22:37 10.07.2018.

prodali ga u pravom trenutku, dok su mogli dobiti za njega značajan novac, igrački pada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije