Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće, vruće

Fotografi uhvatili Ronalda kako se u Miamiju zabavlja s ovom ljepoticom!

Nataly Rincon
Foto: Instagram/Nataly Rincon
1/12
15.01.2016.
u 17:13

Vea magazin donosi ekskluzivne fotografije iz noćnog kluba u kojem se spomenuti dvojac družio i zabavljao, a navodi se da bi se cijela priča mogla razviti u nešto više od flerta

Cristiano Ronaldo na sportskom je planu nedavno doživio poraz od Lionela Messija, koji ga je pobijedio u utrci za Zlatnu loptu. No, na privatnom planu, barem kada su zgodne djevojke u pitanju, Portugalac rijetko gubi. Od prekida s dugogodišnjom djevojkom i zaručnicom Irinom Shayk, Ronaldo osvaja srca brojnih manekenki, a neki mediji su ga počeli kritizirati da ih mijenja kao djeca igračke.

No, on se na to ne osvrće, baš kao što se nedavno nije osvrnuo i na napise da je homoseksualac i da je u vezi s poznatim borcem Badrom Harijem, već nastavlja uživati.

Tako je slobodno vrijeme nakon Božića iskoristio za zabavu u Miamiju, a tamo je viđen s kolumbijskom manekenkom Natalyjom Rincon. Vea magazin donosi ekskluzivne fotografije iz noćnog kluba u kojem se spomenuti dvojac družio i zabavljao, a navodi se da bi se cijela priča mogla razviti u nešto više od flerta.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako izgleda kolumbijska manekenka....

>>Ronaldo u Maroko nije putovao zbog veze s boksačem, već zbog ove ljepotice!

>>Atraktivna Neymarova sestra u vezi je s njegovim suigračem!

Foto: Screenshot/Vea Magazin

Foto: Screenshot/Vea Magazin

Komentara 19

DE
debelisef
19:00 15.01.2016.

kad bi imal njegve pare, i da sam ruzan ko lopov, ova bi bila moja !

Avatar @promatrač
@promatrač
17:40 15.01.2016.

Čisti seksizam. To je nedopustivo Gdje su sad te sve revolucionarne babe da nešto kažu, protestiraju, tuže, pokažu obnažene grudi, zatraže zatvaranje Večernjaka... dosta toga više!!! Nego da nemate slučajno njenu sliku i bez bikinija ?

KA
karambita
18:59 15.01.2016.

I ja bi volio da sam Ronaldoooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije