Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važne utakmice

Ćorluka i Kovačić poslali poruke koje su oduševile Modrića i vatrene!

Modrić, Ćorluka, Kovačić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
06.10.2017.
u 16:49

Hrvatska je zbog brojnih ozljeda ostala bez bitnih igrača za ove dvije kvalifikacijske utakmice, nema  Barišića, Ćorluke, Jedvaja, Kalinića, Pjace i Kovačića, Lovren bi se trebao priključiti tek u Ukrajini, a zbog kartona danas neće nastupiti ni Badelj.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju očekuje iznimno napeta završnica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Već danas moraju preskočiti prvu stepenicu u borbi za Rusiju, a to je Finska. 

Naši na Rujevici dočekuju protivnika kojeg su u gostima svladali 1:0 pa smo uvjereni da ćemo i na domaćem terenu osvojiti tri boda.

Hrvatska je zbog brojnih ozljeda ostala bez bitnih igrača za ove dvije kvalifikacijske utakmice, nema  Barišića, Ćorluke, Jedvaja, Kalinića, Pjace i Kovačića, Lovren bi se trebao priključiti tek u Ukrajini, a zbog kartona danas neće nastupiti ni Badelj.

Vatreni su iznimno motivirani za ova dva susreta, ujedinili su se u zajedničkom cilju pa su poruke podrške poslali i onih kojih nema u ovoj akciji.

Modrić, Ćorluka, Kovačić
1/13

- Žao mi je što ću danas zbog ozljede propustiti ovo okupljanje, lakše je igrati nego gledati utakmice. Znam da ćemo biti pravi kada je najvažnije jer hrvatsku reprezentaciju uvijek krase kvaliteta, ambicija i odlučnost u teškim trenucima. Navijači mogu biti sigurni da će igrači ostaviti srce na terenu, nema većeg motiva od predstavljanja Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. Luka, kapetane i prijatelju, povedi nas do Rusije, rekao je Mateo Kovačić.

Vedran Ćorluka već neko vrijeme izbiva s terena, nije nam mogao pomoći u nekim važnim utakmicama, ali on je i dalje čvrsto uz svoje suigrače.

- Puno je lakše biti na terenu nego gledati utakmicu na televiziji i znati da ne možeš pomoći suigračima. Malo smo zakomplicirali priču, no nije nam prvi puta. Dovoljno puta smo pokazali da smo najbolji kad je najteže, a siguran sam da imamo najbolju reprezentaciju u skupini i da ćemo to dokazati u ove dvije utakmice kada je to najvažnije. Sretno, dečki, svim srcem smo uz vas, poslao je i Ćorluka poruku.

Jučer je to napravio i Marko Pjaca, a privatne poruke ohrabrenja poslali su i mnogi drugi. Poruke su naše reprezentativce 'nabrijale', a nadamo se da će nam to pomoći večeras.

Komentara 7

MA
Majur
17:14 06.10.2017.

Bravo dečki,a Ćorluka je pokazao kako se za sveti dres bori kad je krvave glave odbio izaći van.

MI
mirko0410
18:17 06.10.2017.

Neka odigraju kako znaju i mogu i evo nas Rusija

GD
Gospon Drug
17:25 06.10.2017.

Večeras igrajte ko da vas je postrojil Ante Gotovina a ne tamo neki Ante serviser.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije