Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duje Čop

'Da nam je sudio penal... U nastavku se vidio umor zbog utakmice s Kosovom'

Turska - Hrvatska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
05.09.2017.
u 22:48

- Imamo dva finala koja moramo dobiti. Moramo biti spremni i mislim da ćemo dobiti.

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je drugi poraz u kvalifikacijama za SP. Nakon Islanda, pobijedila nas je i Turska koja je večeras slavila s 1:0.

- Nažalost, izgubili smo, ali lako smo mogli do pobjede. Prvo poluvrijeme smo igrali odlično, imali smo puno prilika i mogli smo zabiti. Da nam je sudio penal, utakmica bi otišla u drugom pravcu. U drugom dijelu smo pali, vidjelo se da smo imali dan manje odmora. No, i dalje je sve na nama, prvi smo i ako pobijedimo u obje utakmice, idemo na SP, rekao je Duje Čop.

Koliko je utakmica protiv Kosova utjecala?

- To sve je ostavilo traga na nama, to nije normalna situacija.

Sad slijedi utakmica s Finskom u Osijeku.

- Imamo dva finala koja moramo dobiti. Moramo biti spremni i mislim da ćemo dobiti.


 

Komentara 16

DE
derin
23:11 05.09.2017.

Mi katastrofa, a cacic zadovoljan, hrvatska je vec trebala biti na svjetskom s ovom ekipom. Cacic bi real odveo u drugu ligu. "Hvala" mamicu, ova ti je marioneta uvjerljivo najgora. Nemamo mi sanse kontra finske i ukrajine s cacicem i pivaricem.

MA
mario80
22:59 05.09.2017.

Di su sad oni pametni sto su govorili cacic je dobar trener...?!?!

IV
ivanlovin
23:00 05.09.2017.

uzas ekipa od 225 milijona vodi covjek panj. nema tu timskog duha nema tu kombinatorike. samo na bok i nabac, ili prvom do sebe. imamo kvalìtetu ali nemamo momcad. Izbornik krivac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije