Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporan trenutak

Pogledajte kako je Hrvatska oštećena! Nevjerojatno da suci nisu vidjeli

Hrvatska
Foto: Screenshot
05.09.2017.
u 21:53

Modrić je ubacio, Kalinić prebacio na drugu vratnicu, a tamo je očistio Yilmaz ispred Vide i lopta je pogodila vratnicu.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras je na teškom gostovanjun u Turskoj oštećena za čisti jedanaesterac. Naši su od samog početka navalili na protivnički gol, a već u devetoj minuti dogodio se sporan trenutak.

Modrić je ubacio, Kalinić prebacio na drugu vratnicu, a tamo je očistio Yilmaz ispred Vide i lopta je pogodila vratnicu. No, turski nogometaš igrao je rukom. Zaista je nevjerojatno da nitko od pet sudaca nije to vidio...

 

Komentara 23

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:42 05.09.2017.

oštećena je od kad savez vode panjevi!

SA
sada
08:48 06.09.2017.

eh vama je uvjek drgi kriv ....treba igraci da se potrude

DU
Deleted user
22:29 05.09.2017.

Nemamo mi sto traziti na sv prvenstvu s ovakvom igrom, nije ni posteno da se kvalificiramo pored turske i islanda..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije