Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

Cormier prije borbe s Miočićem otkrio: Da mogu vratiti vrijeme, promijenio bih...

Stipe Miočić i Daniel Cormier
Foto: Fightsite.hr
30.03.2018.
u 10:03

DC i Miočić bore se 7. srpnja, što bi značilo da bi u pripremne kampove trebali uči u prvoj polovici svibnja.

Daniel Cormier završio je snimanje Ultimate Fightera te trenutno provodi normalnu svakodnevicu, dok ne krene u kamp za borbu protiv Stipe Miočića. Tijekom te svakodnevice dogodio se razgovor u kojem je upitan o tome za čime najviše žali u svojoj karijeri, piše Fight Site.

Zapravo, Cormier je upitan što je ono što bi promijenio kada bi mogao vratiti vrijeme, odnosno što smatra najvećim vlastitim razočaranjem u karijeri. Zanimljivo, to nije nešto vezano uz dvije borbe protiv Jona Jonesa, nego jedna situacija koja je bacila mrlju na njegov karakter.

“Stvar za kojom najviše žalim svakako je ono iz Buffala, gdje sam se drugi put borio protiv Rumblea Johnsona. To mi je vjerojatno najveća žal u karijeri, da se nisam dovoljno posvetio nutricionističkom dijelu priprema, nisam trenirao naporno koliko sam trebao, nisam imao sve pod kontrolom i dozvolio sam da mi se dogodi situacija zbog koje će mi uvijek neki zamjerati i smatrati da sam varao”, rekao je DC, čime se naravno referirao na onu situacija s ručnikom, nakon prvog pada na vaganju.

Zanimljivo, upitan je žali li što je snimio parodirajući spot pjesme “It’s All About That Bass”, gdje je ujedno parodirao svoje povremene probleme s viškom kilograma.

“To ne smatram greškom, iako su mi mnogi rekli da je bilo tako. Moja djeca kažu da je video zabavan, a to je zapravo ono što mi je važno. Nama je na kraju izgledalo dobro, iako je tijekom snimanja bilo sumnji, ali djeci je bilo uistinu zabavno i uživala su, tako da sam sretan što sam to napravio”, otkrio je Daniel, inače čovjek u potpunosti posvećen svojoj obitelji.

DC i Miočić bore se 7. srpnja, što bi značilo da bi u pripremne kampove trebali uči u prvoj polovici svibnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije