Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Ćiro kritizirao Srbe, evo što im zamjera!

Ćiro Blažević
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
04.07.2018.
u 12:23

– S koncentracijom kvalitete i potencijalom koji posjeduje reprezentacija Srbije, ja bih napravio ono što sad radi Hrvatska – rekao je Ćiro

Bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević smatra da je nogometni savez Srbije trebao postaviti njega za izbornika nakon što je uoči SP-a smijenjen Slavoljub Muslin.

– Pa pi***a vam materina, imali ste priliku mene angažirati, a niste! S koncentracijom kvalitete i potencijalom koji posjeduje reprezentacija Srbije, ja bih napravio ono što sad radi Hrvatska. Budući da sam u penziji, mogu slobodno to reći i još dodati čuvenu Napoleonovu rečenicu: "Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu." Zaj***o bih ja sve da sam postao vaš izbornik – rekao je Ćiro za Kurir.

>> Ćiro komentirao hrvatsku reprezentaciju

Hrvatska je nakon drame s Dancima prošla u četvrtfinale SP-a.

– Ma, jedva sam odgledao do kraja, ali sve je dobro kad se dobro svrši. A završilo se super. Sad očekujem da Hrvatska bude prvak svijeta! Siguran sam da možemo do samog kraja kada smo ovako prošli Dance. Rusi nemaju kvalitetu da nas zaustave, pa neka u finalu zaigramo protiv Brazilaca. I njih ćemo baciti na koljena – završio je Ćiro.

Ćiro Blažević
1/13

Komentara 40

Avatar Prosenjak
Prosenjak
14:37 04.07.2018.

A ti bio kao dobio Brazila? A s kim? Srbija ima dosta fizičkog ali premalo igračkog potencijala. Ćiro Blaževiću, da si ti pravi trener, ne bi ti Hajduk i dinamo bili najveći klubovi koji si trenirao u životu. Jedan Radomirir Antić trenirao je Real, Barcelonu, Atletico, Zaragozu, Celtu itd, što je dokaz da je za razliku od tebe pravi trener pa nije mogao sa Srbijom naraviti ništa, a ti koji si imao najdarovitiju generaciju si izgubio polufinale s Francuzima na način na koji ga ne bi izgubilo ni djete od 5 godina. Ti si vodio u Francusku Petra Krpana a nisi htio voditi Mikija Rapaića koji je u to vrijeme bio proglašen najboljim igračem talijanske lige koja je tad bila uvjerljivo najjača liga na svijetu, ti si u polufinalu SP-a umjesto Bobana uveo u igru nekog lijevog Silvija Marića a na klupi si ostavio jednog Prosinečkog za kojeg si rekao da češ rasparati diplomu ako postane igrač a ovaj je igrao i za Real i za Barcelonu, ti si u najvažnijoj utakmici kvalifikacija 1999. protiv Srbije koja se tad zvala jugoslavija umjesto Bokšića u igru uveo Josipa Šimića a na klupi ostavio Mikija Rapajića, ti si kao trener Hajduka izgubio 8:0 u dvije utakmice protiv Debrecena. Dobro ti je rekao Tuđman kad si mu išao mudrijati o politici, pa kad ti je odgovorio da ne mudruješ o politici jer nemaš pojma ni o nogometu a kamo o politici. Tebe "trenerom svih trenera" mogu nazivati samo oni koji nemaju blagog pojma o nogometu!

KR
Krotila
13:10 04.07.2018.

Ćiro,zajebo si'98,mogli smo biti prvaci svijeta.

DU
Deleted user
14:26 04.07.2018.

demencija+želja za pozornošću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije